Pomoć i kontaktBesplatna dostava i povratiPravila povrata u roku od 100 dana

Katalog

Proizvoda: 4
Prati marke koje ti se sviđaju
Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Benetton - predvodnik modnih trendova i društvenih revolucija

Oni koji su odrastali u devedesetima itekako dobro znaju kolika je aura sjala oko talijanskog modnog brenda Benetton. Nositi bilo što s bijelim logom na zelenoj podlozi i natpisom United Colors of Benetton bilo je kul i poželjno. Bio je to dokaz praćenje trendova i društvene angažiranosti jer Benetton je oduvijek bio modni brend usmjeren na goruće društvene probleme. Njihove kontroverzne kampanje nisu uzburkavale samo modni svijet, nego apsolutno čitav svijet i političke elite. Štoviše, njihov poslovni uspjeh bio je predmet proučavanja u elitnoj poslovnoj školi na sveučilištu Harvard.

Baš zbog tog beskompromisnog inzistiranja na društvenoj angažiranosti i kvaliteti vremenom je pokleknuo pred nešto cjenovno pristupačnijim high street modnim brendovima. Ipak, u posljednje vrijeme vraća se na velika vrata, a mi na Zalandu vam silno želimo pokazati zašto smo se kao djeca osjećali toliko kul noseći Benetton.

Benetton online: klasika koja ne prolazi dostupna odmah

Ako je potrebno izdvojiti jednu distinktivnu karakteristiku vezanu uz Benetton, onda bi to bez dvojbe bile boje. Boje u punom sjaju i u cijelom spektru. Također, ono što Benetton čini bezvremenskim brendom jesu klasični krojevi koji ne poznaju sintagmu prolazan trend. Kvalitetu materijala možete i vidjeti te opipati. Baš zato, nema sumnje da će Benetton uvijek pronaći put do srca kupaca. Mi na Zalandu taj put držimo otvorenim našim Benetton online izborom ponude.

Od glave do pete u bojama

Ljubitelji modnog brenda Benetton u svojoj kolekciji bez sumnje imaju po nekoliko pletenih vesti od visokokvalitetnog pamuka u raznim bojama, a koje odolijevaju testu vremena i bremenu modnih trendova. One idu uz sve, od traperica do poslovnih hlača ravnoga ili mrkva kroja. Još jedan iznimno popularan odjevni predmet s potpisom Benettona jesu bermude. Volimo ih nositi na japanke i na tekstilne tenisice, bilo u šetnji gradom, opuštanju s prijateljima i obitelji ili pri uživanju u ljetnim radostima na nekom brodu. Mi na Zalandu spremni smo vas opremiti od glave do pete Benettonom, a na vama je samo da odaberete nešto zbog čega ćete se i vi osjećati kao da činite razliku.