Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 412
Prati marke koje ti se sviđaju
Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Najpoznatije klompe na svijetu – Crocs

Priča o Crocsicama započela je 2002. u Coloradu kada su dvojica maštoviti¸h vizionara Lyndon „Duke“ Hanson i George Boedecker odlučili napraviti klompe od revolucionarne pjene. U početku one su bile osmišljene kao obuća za čamce i brodove. Bile su izrazito udobne, nisu se klizale i bile su otporne na vlagu.

Vrlo brzo su shvatili da su ove klompe pogodne i za boravak na kopnu. Otuda dolazi naziv Crocs jer se one baš poput krokodila dobro „snalaze“ i u vodi i na suhom.

Iako su možda na prvu izgledale nezgrapno, Crocsice su vrlo brzo pokorile svijet. Oni koji ih vole nositi tvrde kako ne postoji udobnija obuća i često posjeduju i po nekoliko pari.

Crocs je prepoznatljiva obuća za cijelu obitelj

Crocs je pronašao poklonike među svim generacijama – od najmlađih pa do njihovih djedova i baka. U prilog tome govori i činjenica da ih je do danas prodano preko 100 milijuna diljem svijeta.

Njihova posebna pjenasta struktura čini ih iznimno udobnima. Ovaj je materijal također poznat po tome što ne upija mirise stopala i što se u njemu noge ne znoje. Iz ovih razloga Crocsice mnogi vole nositi kao kućne papuče i obuću u kojoj provode slobodno vrijeme.

Iako ove klompe možda nisu najelegantniji izbor, one su svakako vaš najudobniji izbor. Priuštite si par i uvjerite se zbog čega se mnogi ne žele izuti iz njih.

Crocs online kolekcija dostupna je na Zalandu

Kupite Crocs online kod nas i uštedite. Mi vam nudimo najveći izbor online Crocs obuće po vrlo pristupačnim cijenama. Provjerite našu ponudu i odaberite svoje Crocsice.

Osim klompi nudimo vam i Crocs gumene čizme za kišno vrijeme koje su jako popularne među djecom. U svojoj ponudi također imamo i udobne sandale i japanke ovog poznatog brenda.

Možda niste znali, ali svoje Crocs klompe možete učiniti jedinstvenima. Kod nas možete nabaviti maštovite ukrase izrađene tako da točno pašu u rupice ovih klompi. Napravite svoj unikat i nosite ga s ponosom.