Pomoć i kontaktBesplatna dostava i povratiPravila povrata u roku od 100 dana

Dječji satovi

Proizvoda: 121

Satovi za djecu – izraz osobnosti i zrelosti

Kada gledamo naše mališane kako odrastaju u digitalnom dobu, igrajući se na tabletima, pametnim telefonima i računalima, može nam se učiniti da oni uopće nemaju potrebe nositi ručni sat. Štoviše, možda nam se čini da djeca ručni sat doživljavaju kao neki retro modni dodatak iz davne povijesti. Međutim, istina je sasvim drugačija.

Djeca i dalje rado posežu za ručnim satovima. Za njih je to važna prekretnica u životu. Možda ih sama funkcionalnost sata ne zanima toliko, koliko ih zanima to što sat predstavlja. Naime, za njih vlastiti ručni sat znači korak u zrelost, ali i prilika da pokažu vlastiti modni stil, pa čak i osobnost.

Satovi za djecu kao odraz dječje mode

Što je važno kod odabira dobrog sata za dijete? Prije svega, najvažnije su praktičnost i jednostavnost. Djeca ne trebaju kompleksne mehanizme i skupe, teške materijale i teksture. Njima je dovoljno nešto što odražava njihovu osobnost, poput lika iz crtića, životinje ili njihove najdraže boje. Zapamtite – ovaj sat nije namijenjen odraslima, zato je najbolje da je jednostavan.

Zalando tim s oduševljenjem će ispuniti očekivanja vašeg djeteta. Iz ovog razloga naša ponuda je usklađena s trenutnim trendovima u svijetu dječje mode. Za vas smo razdvojili ponudu za mlađe naraštaje i one nešto starije kako biste lakše pronašli ono što tražite.

Dopustite svom mališanu da pokaže svoju kreativnost kroz svoj sat. Hoće li to biti šareni remenčić? Uzorci životinja, sportova ili likova iz igrica? Tu su i šljokice, prugice i razne teksture koje su predviđene upravo za naše najmlađe. Posebno je bitno da je sat u boji koju vaše dijete najviše voli. Sjetite se samo kada ste vi bili te dobi. Vjerojatno ste imali pernicu, olovke, bilježnice i brojne druge stvari upravo u vašoj najdražoj boji.

Prilika za zauzeti modni stav

Možda sat želite nekome pokloniti. U tom slučaju razmislite kakve odjevne predmete ili modne dodatke dijete inače odabire i uskladite to sa svojim odabirom sata. Djeca počinju razvijati vlastiti stil jako rano, već u nižim razredima osnovne škole. Bitno je da je sat usklađen s onim što im se sviđa, ali i s trenutnim trendovima u dječjem svijetu.

Sat je za dijete vjerojatno jedna od prvih stvari za koju će biti odgovorno, stoga je bitno da im se on sviđa. Mora biti u skladu s njihovim potrebama i preferencijama. Ovo može biti odlična prilika u kojoj mališanu dopuštate da pusti mašti na volju i odabere modni dodatak koji će uvijek nositi.