Dječje tenisice

Glavni filtri
Proizvoda: 122

Dječje tenisice adidas – tradicija kvalitete i odličnog dizajna

Malo je tako cool stvari kao što su tenisice adidas brenda. Globalno prepoznatljive tri crte imaju određenu magičnu moć da svaki odjevni predmet učini privlačnim i zanimljivim. Kako naši mališani žele biti kao svoji roditelji i nositi stvari koje oni nose, sigurni smo da će biti oduševljeni dječjim tenisicama adidas.

Adidas se osim odličnim dizajnom može pohvaliti i još boljom kvalitetom. Budimo iskreni, da je drugačije brend ne bi opstao na tržištu ovoliko dugo. Zato možete biti sigurni da će dječje tenisice adidas biti odlična podrška malim stopalima tijekom bilo koje aktivnosti.

Znamo da kupovina nekad zna biti gnjavaža. Iako je širok izbor dobra stvar, nekad nam otežava jer imamo osjećaj da se ne možemo snaći. Stoga smo za vas pripremili više filtera pomoću kojih tenisice možete birati po materijalu, dobi, spolu i cijeni.

Za svaki dan i sportske aktivnosti

Za školu ili vrtić te svakodnevne lagane šetnje gradom odličan je model Superstar. Klasični model dolazi u crnoj boji s bijelim crtama i bijeloj boji s crnim crtama. Vrlo jednostavnog, ali upečatljivog dizajna, u ovim će dječjim tenisicama vaši klinci biti poput malih frajera. Izrađene su od kvalitetne kože i imitacije kože. Odlično je što osim s vezicama dolaze i s čičak-trakama što će mališanima olakšati svakodnevno oblačenje.

Opuštenog dizajna je i model Gazelle. Odlikuju se ravnim potplatom i različitim bojama poput plave, zelene, ružičaste i crvene. Također su izrađene od kože i dolaze u varijanti s vezicama ili čičak-trakom.

Za slobodno vrijeme i sportske aktivnosti birajte sportske modele dječjih tenisica adidas. Tenisice su napravljene od kvalitetnih materijala koji omogućuju prozračnost i podršku stopalima. Potplati su čvrsti, a opet omogućuju osjećaj mekoće pri hodanju i trčanju. Provjerite filter "Licencirane marke". Tu se možda kriju modeli s omiljenim likom iz crtića vašeg mališana.

Imamo sve, iskušaj nas

Kako želimo najbolje za svoju djecu tako želimo osigurati da poduzimamo sve da im ostavimo ovaj planet u što boljem stanju. Stoga je uvijek dobra odluka kupovati stvari od recikliranog materijala. Zalando se pobrinuo da imate tu mogućnost pri kupovini dječjih tenisica adidas. Koristite filter "Održivo" kako bi našli modele koji sadržavaju najmanje 50 % recikliranih materijala.

Provjerite našu široku ponudu dječjih tenisica adidas po najboljim cijenama. Možda su one tenisice koje su vam zapele za oko baš na sniženju. Provjerite!

Ako tražite udobnost i odličan dizajn za vašeg klinca ili klincezu, ne morate tražiti dalje. Ovdje na Zalandu imamo sve što vam treba.