Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Bodiji za bebe

Glavni filtri
Proizvoda: 1.222

Dječji bodiji za naše najmlađe

Dječji bodiji su jednodijelni odjevni predmeti namijenjeni za novorođenčad i bebe. Posebnog su dizajna, odnosno kopčaju se na razne načine čime se omogućuje jednostavno presvlačenje, mijenjanje pelena i sl. Za razliku od običnih majica dječji bodiji se ne podižu tako da nema straha od golih leđa.

Osim toga, izrađeni su od mekanog pamuka što znači da povoljno djeluju na kožu te ne uzrokuju nikakve iritacije. Na Zalandu potraži bogatu kolekciju dječjih bodija za tvog mališana. Biraj između jednobojnih modela, zatim modela sa životinjama ili slatkih šarenih bodija kojima zaista nitko ne može odoljeti.

Brendirani dječji bodiji dostupni u našoj ponudi

U našoj ponudi pronaći ćeš praktične brendirane dječje bodije koji se razlikuju po dužini rukava, boji, materijalu izrade i, dakako, veličini. Postoje bodiji s dugim rukavima, s kratkima ili bez rukava.

Pobrini se da u ormaru imaš i jedne i druge kako bi ti uvijek bili pri ruci kad ti zatrebaju. Možeš ih kupiti pojedinačno ili u setu od 2, 3, 4, pa čak i 10 komada.

Kada govorimo o veličinama, dostupne su sve: od najmanjih pa sve do većih koje će odgovarati nešto starijim bebama. Prilikom kupovine obrati pažnju na način kopčanja, ali i na materijal. Neki su modeli izrađeni od održivih materijala ili su odobreni od neovisnih certifikacijskih tijela.

Pamučni bodiji za nježnu bebinu kožu

Dječji bodiji trebaju biti izrađeni od pamuka bez ikakvih dodatnih materijala. Pamuk je mekan na dodir, ali i jako izdržljiv. Ni laneni bodi nije loša opcija, a taj je savršen tijekom vrućih ljetnih dana.

Prilikom odabira bodija obrati pažnju i na boju. Naime, budući da se bodiji peru na višim temperaturama, razmisli o kupovini običnih bijelih bodija s otisnutim uzrokom ili o pastelnim modelima. Provjeri našu kolekciju bodija za dječake i djevojčice te upotpuni njihov mali garderobni ormar novim modelima.