Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Dječje pidžame

Glavni filtri
Proizvoda: 1.317

Najbolje dječje pidžame za miran san

Djeca, pogotovo ona najmlađe dobi, provode jako puno vremena spavajući. Nerijetko se tako dogodi da naši klinci većinu dana provedu u pidžami. Vrlo je važno da dječje pidžame koje kupimo za svoje najmlađe budu ugodne za nošenje i izrađene od kvalitetnih materijala.

Djeca dosta brzo rastu pa često trebamo više od jedne veličine dječje pidžame po sezoni. Uvijek možemo svom djetetu kupiti pidžamu broj veću od veličine koju dijete inače nosi. Svrha dječje pidžame i jest da bude udobna.

Naši najmlađi vole provoditi vrijeme u stanu u udobnoj odjeći. Dječje pidžame idealan su izbor odjeće za boravak u zatvorenom. One su mekane, prozračne i djecu ne ograničavaju u pokretu. Gotovo da za klince ne postoji ništa udobnije od dječje pidžame.

Dječje pidžame (kombinezoni) za najmlađu djecu

Bebe često oblačimo u kombinezone za spavanje. Oni su praktični jer se gornji dio ne povlači prema gore pa su leđa i trbuh uvijek topli. Dijete se u kombinezonu lako kreće, a pri tom ga ne može samo skinuti.

Kada kupujemo dječje pidžame za bebe, trebali bismo voditi računa o tome da se one lako otkopčavaju i skidaju kako bismo djetetu što lakše promijenili pelenu. Ljetne dječje pidžame trebaju biti izrađene od laganog pamuka ili nekog drugog prirodnog materijala, dok je za hladnije dane poželjno da materijal bude nešto deblji i topliji.

Odjeća za spavanje za bebe obično je izrađena od jako kvalitetnih materijala. Koža beba je jako nježna pa je važno s kakvim je materijalima u doticaju. Zalando nudi mnogo modela kombinezona za bebe.

Dječje pidžame za djevojčice i dječake

Gotovo sve djevojčice naprosto obožavaju nositi haljine. Često se, kada dovoljno odrastu da same mogu birati odjeću u kojoj spavaju, odlučuju za spavaćice. Spavaćice su odličan izbor za ljetne mjesece kada je dovoljno toplo. Obično su ukrašene bajkovitim printovima ili lijepim natpisima.

Dječje pidžame iz dva djela podjednako vole dječaci i djevojčice. Pravi su hit one s printom likova iz njihovih omiljenih crtanih filmova. Nema te pidžame koju lik princeze, superjunaka ili nekog robota iz budućnosti neće učiniti njihovim najdražim odabirom za odlazak u krevet.

Dolaskom toplijih mjeseci, biramo kratke dječje pidžame. Obično se radi o laganim kratkim hlačicama i majici kratkih rukava ili pak majici s naramenicama. Ljetne pidžame za djecu često možemo kupiti u ekonomičnim multipack pakiranjima. Kupnjom takvih pakiranja štedimo novac. Razveselite svoje klince nekom od pidžama sa Zalanda i sigurni smo da će biti oduševljeni.