Faq | Plaćanja | Plaćanje kreditnom karticom s 3D Secure

Plaćanje kreditnom karticom s 3D Secure

Europski propisi mijenjaju se kako bi plaćanje elektroničkim putem kreditnom karticom bilo sigurnije za tebe. Za svaku narudžbu izrađenu od 1. siječnja 2021. od tebe će se možda zatražiti da provjeriš autentičnost svoje uplate 3D Secure postupkom. To će biti označeno prema vrsti kartice kojom plaćaš, na primjer, Visa Secure, Mastercard Identity Check ili American Express SafeKey.

Što trebam učiniti?

Ako već nisi, morat ćeš registrirati svoju platnu karticu za 3D Secure. Većina banaka obično nudi način za registraciju kartice putem interneta, pa zato potraži više informacija na web mjestu svoje banke.

Ako si se prethodno registrirao/la za 3D Secure ili si već koristio/la ovu značajku, nećeš se morati ponovno registrirati. Međutim, tvoja je banka možda definirala posve novi postupak za poboljšanje tvojeg iskustva s plaćanjem. Neke su banke posebno za tu svrhu osmislile novu aplikaciju za pametne telefone. Za dodatne informacije kontaktiraj sa svojom bankom.

Kako bi bio/la siguran/na da ćeš lako i sigurno platiti sljedeću narudžbu, preporučujemo da aktiviraš 3D Secure prije nego što izradiš sljedeću narudžbu putem interneta.

Što će se promijeniti?

Možda se od tebe prije tražilo da prilikom plaćanja putem interneta provjeriš autentičnost s pomoću usluge 3D Secure, no s novom uredbom dolazi i novi postupak koji nudi bolju sigurnost i jednostavnije načine provjere autentičnosti.


Ne možeš pronaći odgovor koji tražiš?
Obrati nam se izravno
Razgovaraj s nama

Ovdje smo da ti pomognemo putem chata.

Nazovi nas

Naši stručnjaci spremni su ti pomoći. Vrijeme čekanja može potrajati do 2 minuta.

Pon - Pet: 8:00 - 17:30 sati

Želiš 15 % popusta?*

Primaj sve novosti e-poštom

Prijavi se za primanje biltena sa stranice Zalando.hr e-poštom!

Upravljaj svojim preferencijama

Što te najviše zanima?

Da bi naučio/la kako obrađujemo podatke, posjeti našu Obavijest o privatnosti. Možeš bilo kada otkazati pretplatu bez troškova.