Faq | Povrati robe i povrati sredstava | Kada ću primiti povrat sredstava?

Kada ću primiti povrat sredstava?

Može potrajati do 14 dana da se tvoj povrat u potpunosti obradi.

Od trenutka kada je pošiljka predana našem partneru za dostavu, potrebno je do 14 dana kako bi povrat bio obrađen u skladištu. Povrat će se pojaviti na tvojoj kreditnoj ili bankovnoj kartici najkasnije u roku od 14 dana.

Nakon obrade povrata može proći do 5 radnih dana prije nego što se novac pojavi na tvojoj kreditnoj kartici. Povrat se može evidentirati na računu na dan povrata ili na dan narudžbe.

Nakon što zaprimimo tvoj povrat i obradimo ga, proslijediti ćemo ti e-poštu potvrde o obradi povrata sredstava. Povrat sredstava biti će izvršen na način plaćanja koji je korišten prilikom kupovine.

Ako vratiš artikle plaćene pouzećem, prilikom registracije povrata potrebno je unijeti bankovne podatke.

Ako vratiš artikle kupljene poklon-karticom, iznos će biti dodan tvom korisničkom računu i moći ćeš ga koristiti za buduće narudžbe. Iznos na poklon kartici ne može se zamijeniti za gotovinu.

Nemamo informacije o povratu za tvoje posljednje 3 narudžbe. Ako si vratio/la stariju narudžbu, novosti potraži na svom korisničkom računu.

Platio/la sam svoju narudžbu, ali narudžba je otkazana

Ako si plaćanje izvršio/la kreditnom karticom, nismo ti naplatili otkazane artikle. Ako si platio/la putem bankovnim prijenosom, može proći do 5 radnih dana da sredstva budu vidljiva na tvom računu.


Ne možeš pronaći odgovor koji tražiš?
Obrati nam se izravno
Razgovaraj s nama

Ovdje smo da ti pomognemo putem chata.

Nazovi nas

Naši stručnjaci spremni su ti pomoći. Vrijeme čekanja može potrajati do 2 minuta.

Pon - Pet: 8:00 - 17:30 sati

Želiš 15 % popusta?*

Primaj sve novosti e-poštom

Prijavi se za primanje biltena sa stranice Zalando.hr e-poštom!

Upravljaj svojim preferencijama

Što te najviše zanima?

Da bi naučio/la kako obrađujemo podatke, posjeti našu Obavijest o privatnosti. Možeš bilo kada otkazati pretplatu bez troškova.