Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Muške kravate i dodaci

Glavni filtri
Proizvoda: 339

Značaj kravate za mušku modu

Kravate su okosnica muške mode još od početka 20. stoljeća. U brojnim profesijama kravata je još uvijek obavezan dio kodeksa odijevanja. Ona unosi duh autoriteta i profesionalnosti u sferi poslovanja te se iz tog razloga i dan danas kupuje i cijeni.

Kako pravila odijevanja postaju sve opuštenija, kravate se polako iz običaja pretvaraju u izražavanje stila. Bilo da ju nosite u poslovne svrhe ili na neki događaj u privatnom životu, nošenje kravate nešto znači. Muškarac koji odluči staviti kravatu govori da ulaže u svoj izgled.

Kako odabrati pravu kravatu?

I sami znate koliko se elegantnije osjećate kada imate kravatu. Značenje ovog modnog dodatka ne može nadmašiti ni jedan drugi. Razmislite, što vašu modnu kombinaciju automatski čini elegantnom, ako ne kravata? Čak i ako je nosite u ležernoj modnoj kombinaciji, kravata će uvijek vašem izgledu dati dašak sofisticiranosti.

Kada kupujete kravatu za poslovne prilike ili svečanosti u privatnog života, vjerojatno ćete ju kombinirati s odijelom. Najšarmantnija kombinacija je ona sa sakoom, ali i bez njega kravata može izgledati fantastično. Važno je samo dobro uskladiti boje. Klasična kombinacija crnog odijela, bijele košulje i crne kravate je siguran izbor, ali možete se poigrati i s raznim uzorcima na kravati te ih kombinirati s plavim ili čak crvenim odijelima.

Ležerne prilike ne zahtijevaju nošenje odijela pa kravatu možete upariti s tregerima, chino hlačama i fedora šeširom za hipsterski look. Isto tako, možete ju nositi u kombinaciji s kratkim hlačama pastelnih boja kako biste ostvarili oxfordski izgled koji nikada ne izlazi iz mode.

Otmjenost na vrhuncu u Zalando online trgovini

Svaki muškarac treba kravatu u svom ormaru i zasigurno će ju jednom u životu i posjedovati. Ona je znak da držite do sebe, ali i do prigode na koju je nosite. Nema boljeg načina za pokazati poštovanje, nego nošenjem kravate.

Naš tim odabrao je briljantne kravate za naše kupce. Odaberite ju kao individualni modni dodatak ili u paketu s leptir-mašnom, tregerima i rupčićem. Ako ste neodlučni, ne možete pogriješiti s nekoliko klasičnih boja poput crne, sive i tamnoplave. Tako ste spremni za svaku posebnu prigodu i poslovni izazov pred vama.