Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Muške naočale za plavo svjetlo

Glavni filtri
Proizvoda: 127

Baci oko na muške naočale za plavo svjetlo

Količina ekrana koje koristimo i vrijeme koje dnevno za tim ekranima provedemo može ozbiljno umoriti naše oči. Prema brojnim teorijama plava svjetlost koju isijavaju ekrani mobitela i raznih monitora umara naše oči. Stoga, odaberi odgovarajuće muške naočale i izbjegni plavo svjetlo.

Stakla ovih naočala premazana su specijalnim premazom koji štiti tvoje oči od plavoga svjetla. Oči se pri čitanju digitalnog teksta i gledanju sadržaja na zaslonima mobitela i ekrana prilično naprežu, stoga im je svaka pomoć dobrodošla. Jedno od rješenja je smanjiti vrijeme provedeno pred ekranima, ali ponekad to jednostavno nije moguće, najčešće zbog posla.

Izaberi atraktivne naočale za plavo svjetlo za muškarce

I tada u igru uskaču muške naočale za plavo svjetlo. Na našim ćeš stranicama pronaći širok spektar naočala za plavo svjetlo poznatih svjetskih brandova. Možeš birati naočale prozirnih ili toniranih stakala, poput sunčanih. Dobra je strana naočala za plavo svjetlo da većina modela dolazi sa staklima s UV zaštitom, tako da ćeš svoje nove naočale za plavo svjetlo moći koristiti i na otvorenom.

Tu je i bogata paleta okvira muških naočala za plavo svjetlo. Možeš birati između okruglih, kvadratnih i oblih okvira, a o tvom će modnom stilu ovisiti hoćeš li odabrati metalni ili plastični okvir. Pri odabiru provjeri i dužinu ruke i mosta naočala kako bi ti nove naočale savršeno pristajale.

Bojama se zaštiti od plavog svjetla

Osim osnovne funkcije - zaštite vida - muške naočale za plavo svjetlo imaju i estetsku ulogu, stoga izaberi model koji će ostaviti i modni pečat na ostatak tvog outfita. Retro modeli štite oči, ali i efikasno privlače poglede okoline, baš kao i smjeli muški oversized modeli.

Ako već štite od plave svjetlosti, okviri tvojih novih naočala mogu biti i u boji. Iako tamniji tonovi okvira jamče da će se tvoje naočale dobro uklopiti u bilo koju tvoju modnu priču, nemoj se bojati boje i hrabro izaberi okvire koji će te bojom izdvajati iz sive pozadine!