Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Muške kupaće gaće

Glavni filtri
Proizvoda: 46

Muške kupaće bokserice – za maksimalnu udobnost

Muške kupaće bokserice odličan su odabir ako tražiš potpunu udobnost tijekom uživanja u omiljenim vodenim aktivnostima. Ova vrsta kupaćih hlača uskog je kroja tako da u potpunosti prianja uz tvoje tijelo. Još jedna velika prednost muških bokserica odnosi se na njihov moderan dizajn. Bez obzira na to kojoj dobnoj skupini pripadaš, na Zalandu pronaći ćeš bokserice koje te ti savršeno pristajati.

Pronađi i ti svoj omiljeni ljetni stil. Biraj između pregršt stilova i modela te odaberi muške kupaće bokserice prema tvom ukusu. No to nije sve. Na Zalandu te očekuje i bogata ponuda uvijek potrebnih muških natikača odnosno japanki, kao stvorenih za vruća ljeta.

 

Crne muške kupaće bokserice – odaberi svoj model

Kupaće bokserice na tržište dolaze u više boja. Osim klasičnih crnih muških kupaćih bokserica tu su i bokserice u crvenoj, narančastoj i zelenoj boji. Svakako treba izdvojiti i modele s raznim uzrocima.

Kupaće bokserice razlikuju se i po dužini, ali i materijalu izrade. Većina je izrađena od poliestera i žerseja, no postoje i oni koji nose etiketu održivosti. Elastin je odgovoran za savršeno pristajanje bokserica uz tijelo, dok poliester jamči njihovo brzo sušenje. Pojedini modeli imaju vezicu oko struka za dodatno podešavanje.

 

Muške kupaće bokserice – idealne za ljetne aktivnosti

Muške bokserice za kupanje uskog su kroja, odnosno pripijenih nogavica. Prilikom odabira savršenog modela obrati pažnju na to da ti veličinom u potpunosti odgovaraju. Dakle, ne smiju biti premale jer će ti se urezati u bedra, a osim toga, nogavice moraju biti dovoljno dugačke.

Muške kupaće bokserice savršene su za vodene aktivnosti jer ni na koji način ne ograničavaju tvoje pokrete. Dobar su odabir i za odmjeravanje snaga i vještina na odbojkaškom ili nogometnom terenu. Biraj model izrađen od brzosušećeg materijala koji je otporan na klor, ali i na UV zračenje.