Muške kupaće hlače

Glavni filtri
Proizvoda: 1.433

Prave kupaće hlače razbit će svaki val

Tražite li ljetno osvježenje u moru, bućkate li se u omiljenim toplicama ili rušite vlastiti rekord u olimpijskom bazenu, teško ćete uspjeti bez pravih kupaćih hlača. Bile kratke ili duže, šire ili uže, jednako će vam pomoći u uživanju na valovitom ili mirnom moru, osvježavajućem plivačkom bazenu ili toplom hidromasažnom bazenu u spa centru.

Za plažu, bazen ili večernji izlazak?

Kod muških kupaćih hlača najčešće razlikujemo kratke kupaće gaće koje su uske i imaju V-oblik. Pripijene su uz tijelo i napravljene od materijala koji se brzo suši pa vam neće smetati kad ste izvan vode. Kod kratkih kupaćih gaća funkcionalnost je važnija od mode pa ih uglavnom nose sportaši ili ambiciozni rekreativci.

Kratke kupaće hlače umjesto V-oblika imaju nogavice. Baš kao i kupaće gaće, pripijene su uz tijelo i napravljene od materijala pogodnih za vodu.

Bokserice su široke kupaće hlače i ujedno najčešći izbor kod muškaraca. Izgledom su puno bliže običnim kratkim hlačama pa ih možete koristiti i za opušteni večernji izlazak po gradu, a ne samo za odlazak na plažu ili bazen. Nogavice mogu biti do sredine bedra, par centimetara iznad koljena ili se spuštati ispod koljena. Ako nogavice završavaju ispod koljena, teško ćete u njima zadržati ravnotežu kod trčanja.

Sunce i more

Prilikom odabira kupaćih hlača, razmislite koliko se dugo namjeravate zadržavati u vodi, a koliko izvan vode. Modeli sa širokim nogavicama nisu previše udobni kada u njima hodate mokri. Ako se osjećate kao riba u vodi i uopće ne želite biti na suhom, za vas su kupaće hlače koje će vam biti pripijene uz tijelo jer ćete lakše plivati.

Ako više volite sunčev sjaj od valova i plan vam je izležavati se na plaži, razmislite o modelima koji pokrivaju što više kože. Želite pocrniti, a ne želite izgorjeti.

S obzirom na to da plaže i bazeni već odavno ne služe samo za sportske vježbe, pri odabiru kupaćih hlača bitno je i kakav vizualni dojam ostavljaju. Imate li svijetlu kožu, nosite kupaće hlače u tamnijim ili živahnijim bojama. Živahnije boje pomoći će vam ako želite izgledati mlađe. Postoje i kupaće hlače s isprintanim uzorcima s kojima ćete svakako biti zapaženiji nego da nosite jednobojne.

Ako ste visoki, vjerojatno ne želite kupaće hlače s uzorkom od okomitih crta u kojima ćete izgledati još viši. Vodoravne crte će vas proširiti pa ih izbjegavajte ako vam to ne odgovara.