Muški sakoi

Glavni filtri
Proizvoda: 249

Muški sakoi kao šlag na tortu svake kombinacije

Muški sakoi već odavno prestali su biti isključivo okosnica poslovnog i svečanog stila te nerazdvojna sastavnica odijela. Danas ih rado nosimo u svim prilikama, a pri odabiru krojeva, boja i materijala samo nebo je granica. Štoviše, nerijetko muški sakoi nose cjelokupnu modnu kombinaciju i daju joj završni pečat.

Kod nas na Zalandu dostupan je izbor muških sakoa raznoraznih brendova i cjenovnih kategorija, a nerijetko te odlučimo razveseliti i neodoljivim akcijama. Prihvati se prelistavanja i počasti se već danas - jer čašćenja, baš kao ni muški sakoi, više ne zahtijevaju svečanu prigodu. Svaki dan je svečana prigoda.

Materijali kuću grade, ali i modne kombinacije

Bilo da tražiš muški sako od najfinijih materijala poput kašmira i satena, bilo da je ipak vrijeme za neku ležerniju i ugodniju varijantu od lana ili pamuka, kod nas na Zalandu zasigurno ćeš pronaći model po svom ukusu.

Ako voliš istaknuti liniju pažljivo klesanu u teretani, oduševit će te ponuda naših slim fit krojeva, a ako si u duši ipak klasičar i voliš osjećaj potpune nesputanosti, onda će ti za oko zapeti naši modeli regularnih krojeva.

Dezeni su također bitni. Karirani uzorak odmah će nam reći da si u duši klasičar i esteta. Modri i plavi tonovi otkrit će te kao pobornika pomaknute elegancije, a sivi, smeđi i maslinasti kao odvažnu osobu s čvrsto izgrađenim osobnim stilom. Koja god boja bila tvoj izbor, mi na Zalandu sigurni smo da će pripomoći uspješnoj izgradnji tvoje modne priče.

Kako nositi svoj sako za muškarce sa Zalanda?

Jedini ispravan odgovor na pitanje iz podnaslova je - sa samopouzdanjem. Upari svoj sako za muškarce s ležernim trapericama, kombiniraj sivi karirani model i fine modre hlače od odijela ili pažljivo upari svaki modni komad i odluči se na crnu ili modru priču.

Nama na Zalandu posebno su dragi nesvakidašnji modeli koji kombiniraju karirani uzorak i zanimljive detalje poput zakrpa na laktovima u kontrastnoj boji. Kako bi samopouzdanje bilo podignuto na još višu razinu, svojoj kombinaciji dodaj upečatljive sunčane naočale i svijet je tvoj.