Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Muški zimski kaputi

Glavni filtri
Proizvoda: 491

Muški zimski kaputi idealni za sve prigode

Muški kaputi su odlično rješenje za svakodnevno nošenje, ali i za posao. Dobro nadopunjuju i svaki svečani stajling jer nema modela koji se ne slaže s košuljom i odijelom. Moderan dizajn kaputa prikladan je za mlađe muškarce, a klasične će stilove sigurno odabrati oni nešto stariji.

Na Zalandu nudimo tibogatu paletu kaputa za sva godišnja doba. Posebno su popularni muški zimski kaputi izrađeni od raznih materijala. Potraži modele od poliestera, flisa ili žerseja koji će ti savršeno odgovarati za vrijeme zubatog sunca, dok su oni od vune u kombinaciji s pamukom kao stvoreni za najhladnije dane. Tu je i topla podstavljena kapuljača te visoki ovratnik da te štiti od vjetra.

Zimski kaputi za muškarce štite od vjetra i niskih temperatura

Ovisno o godišnjem dobu odnosno o namjeni kaputa, možeš birati između proljetnih, prijelaznih i zimskih kaputa za muškarce. Proljetni su odličan odabir za ranu jesen i proljeće, dok će debeli zimski kaputi izrađeni od kombinacije vune i poliestera najbolje odgovarati u danima kada se temperatura spušta do nula.

Svi zimski kaputi imaju toplu podstavu. Obično se kopčaju pomoću patentnog zatvarača, no tu su i ukrasna dugmeta koja podižu razinu elegancije. Bitno je napomenuti da se ovratnik izrađen od umjetnog krzna po potrebi može skinuti. Veliki i duboki džepovi s preklopom odlično su rješenje za grijanje ruku u situacijama kada si rukavice ostavio doma.

Potraži elegantne modele poznatih svjetskih proizvođača

Na Zalandu nudimo ti bogatu ponudu muških kaputa koje možeš nositi u svim situacijama. Osobito izdvajamo elegantne modele poznatih svjetskih modnih brendova.

Topli zimski kaputi osigurat će ti svu potrebnu zaštitu i toplinu u hladnim snježnim danima, a u isto vrijeme odličnu prozračnost i slobodu kretanja. Ovakvi kaputi dostupni su u više boja, osobito onim zemljanim tonovima tako da ćeš sigurno pronaći modeli koji savršeno odgovara tvom ukusu.