Muške tenisice na sniženju

Glavni filtri
Proizvoda: 4.532

Muške tenisice na akciji – obuća za svaki dan po savršenim cijenama

Želite li nabaviti par kvalitetnih tenisica po iznimno povoljnoj cijeni, ne morate sjedati u automobil i pretraživati čitav grad u potrazi za rijetkim rasprodajama. U našoj web trgovini rasprodaje se ne pojavljuju rijetko i ne traju prekratko. Naprotiv, kod nas rasprodaje traju 24 sata dnevno svih sedam dana u tjednu, a akcijske cijene i popusti jasno su i nedvosmisleno označeni.

Za sportaše, ali i sve druge

Iz udobnosti vlastitog doma možete naručiti muške tenisice po akcijskim cijenama bez obzira na to jeste li profesionalni sportaš ili tek uživate u povremenim šetnjama. Ne morate se baviti sportom niti biti stručnjak za tenisice da biste uštedjeli novac na našim rasprodajama.

U našem širokom asortimanu muških tenisica na akciji možete birati između modela s odličnim omjerom cijene i kvalitete, beskompromisno dobro napravljenih tenisica, onih za svakodnevnu upotrebu i modela namijenjenih specifičnim sportovima.

Tenisice su zbog svoje udobnosti, lakog oblačenja i skidanja te čišćenja i održavanja već odavno postale dio svakodnevne obuće, a ne isključivo dio sportske opreme. Kupovinom tenisica po akcijskim cijenama uštedjet ćete na komadu obuće koji ćete upotrebljavati svakoga dana.

Niske ili visoke?

Želite li lakše i fleksibilnije tenisice, odaberite niske. Ta vrsta mnogo je zastupljenija od visokih tenisica pa ćete imati puno veći izbor. Treba li vam veća čvrstoća i zaštita od udarca na raspolaganju su vam visoke tenisice. S obzirom na to da su veće i teže, pogodne su za više i teže osobe. Visoke tenisice dodatno će vam čuvati gležnjeve jer će ih pričvrstiti i spriječiti njihovo micanje. Također, zbog svoje konstrukcije i ispune vrlo su udobne.

Tenisice za skate posebna su kategorija obuće koju možete koristiti čak i ako nikada u životu niste stali na skateboard. Iako su osmišljene s namjerom da vam maksimalno olakšaju vožnju skateom i pojačane na onim mjestima gdje se očekuje najviše trošenja, tenisice za skate ujedno su i modni dodatak. Imajte na umu i da je potplat tenisica za skate obično tanji od potplata na drugim tenisicama kako bi vozač imao bolji osjećaj za skate.

Pri odabiru tenisica vodite računa da budu komplementarne vašem uobičajenom modnom stilu. Tenisice su namijenjene opuštenim i ležernim događanjima više nego svečanim domjencima iako i tu postoje izuzeci koji potvrđuju pravilo. Bez obzira na priliku u kojoj ih nosite, pobrinite se da uvijek budu čiste što i nije neki problem jer je riječ o obući koja se lako održava.