Glavni filtri
Proizvoda: 95

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Paco Rabanne uveo je novu dimenziju sjaja u glamurozni svijet mode

Paco Rabanne jedan je od najutjecajnijih modnih dizajnera 20. stoljeća. Njegove kreacije znale su biti dočekane vrlo strastveno, a dodatno ga je proslavio epitet enfant terrible-a. Poznat i slavan kao pionir upotrebe metalik materijala, u modni svijet na velika vrata uveo je novu dimenziju glamura i stekao veliku bazu obožavatelja među holivudskim divama koje su mu bile i ostale uspješne muze.

Svečane košulje i šarmantna odijela

Futuristički dizajn elegantnih večernjih haljina izazvao je pomutnju diljem svijeta, a s velikim iščekivanjem i pažnjom pratilo se proširenje Paco Rabanne asortimana na mušku modu, isprva u obliku svečanih košulja i šarmantnih odijela. Svoje bezvremenske kreacije taj je španjolski dizajner s vremenom proširio na sportske i casual modne artikle.

Tajice s uzorkom leoparda ili one futurističkog dizajna već odavno stekle su kultni status među modnim obožavatelja, a u kombinaciji s traper jaknom i Chelsea čizmama nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U metalik topu s velikim Paco Rabanne logotipom istaknut ćeš se u svakoj prilici. Voliš li klasičniji i ne tako glasan modni izričaj, majica s kapuljačom ili diskretna ljetna jakna pravi su izbor.

Paco Rabanne online, sportske kombinacije za dvoranu i svakodnevicu

Sportska kolekcija Paco Rabanne zadivit će te izvrsnim performansama. Posebno je robusna i otporna na trganje. Tkanina je prozračna i ne zadržava znoj što je korisna osobina ne samo za sport, nego i za svakodnevni život. Gornji dio trenirke lako ćete upariti s dugim ili kratkim hlačama i klasičnim kaputom te opušteno prošetati centrom grada. Široku jaknu za trening brzo ćeš nabaciti na sebe, zakopčati i spreman si za izlazak. Hladnoću ćeš bez muke pobijediti uz tople, udobne i mekane majice s kapuljačom. Dugo drže toplinu pa se ne moraš bojati da ćeš se smrznuti čak ni na jakom vjetru. Svoj modni stav upotpuni maramom, torbom te kapom s istaknutim logotipom i ne srami se pokazati cijelom svijetu ljubav prema strastvenom španjolskom dizajneru .