Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Salomon

Glavni filtri
Proizvoda: 227
Prati marke koje ti se sviđaju
Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Salomon - sport, igra i priroda

Salomon je brend koji već desetljećima glasi za jednog od proizvođača najkvalitetnije sportske opreme. Glavni cilj svake kolekcije je vrlo jednostavan: sport treba biti zabavan, kroz njega trebamo napredovati te pomicati svoje granice. Samo kratki pogled na njihove proizvode dovoljan je da možemo reći da brend svoj cilj zaista i ostvaruje.

Znamo koliko je važna kvalitetna sportska oprema. Ne samo da nam omogućava kvalitetnije obavljanje sportske aktivnosti, već nas štiti i od ozljeda. Iz tog razloga važno je uložiti u one artikle koje će trajati godinama i koje vas nikada neće iznevjeriti, a Salomon je savršena destinacija za to.

Kako odabrati ispravnu i kvalitetnu sportsku odjeću?

Kada kupuju sportsku opremu, ljudi često ne znaju odakle početi i kako odabrati pravilno. Imajte na umu da je sportska oprema tu kako bi vam olakšala obavljanje fizičke aktivnosti. Stoga je glavno pravilo ono koje kaže da kvalitetnu i ispravnu sportsku opremu niti ne osjećamo.

Pri odabiru sportske obuće, važno je voditi računa o nekoliko stvari. Obuća mora prije svega biti udobna. Dakle, u prednjem dijelu je potrebno ostaviti malo prostora za prste, budući da će se stopalo savijati češće i intenzivnije nego pri hodanju. Osim toga, pazite da su vaše sportske cipele dobrog oblika te da mogu izdržati zahtjeve terena na kojem obavljate sportsku aktivnost. Za zahtjevne terene preporučuju se cipele debljeg đona, a za ravne podloge savršene su one čiji đon je savitljiv.

Kod sportske odjeće funkcionalnost dolazi prije estetike. Oku privlačna odjeća ima svoje prednosti, ali ako se u njoj osjećate neudobno, zapravo sabotirate sami sebe. Ono što želite su materijali koji dobro upijaju znoj, ali istovremeno dišu i samim time ne stvaraju osjećaj nelagode. U tom slučaju najbolji izbor je pamuk, ali i brojne varijacije poliestera.

Salomon online ponuda za sve ljubitelje sporta

Igra, uživanje u prirodi i napredak su ono što možete očekivati od Salomon kolekcije. Potrudili smo se u našu ponudu uvrstiti ponešto za svaki sport, ali i za svaki stil. Uz Salomon možete spojiti ugodno s korisnim – estetiku s funkcionalnošću.

Prije kupnje savjetujemo da dobro promislite kakva odjeća i obuća odgovaraju vašoj omiljenoj sportskoj aktivnosti. Trebate li više stabilnosti ili fleksibilnosti? Nešto dugih ili kratkih rukava? Na kakvim terenima i po kakvim uvjetima se bavite sportom? Sigurni smo da ćete kod nas pronaći nešto što će vam vaš omiljeni sport učiniti još dražim.