Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Satovi

Glavni filtri
Proizvoda: 1.324

Satovi – praktičan i luksuzan modni dodatak

Volimo satove jer uz osnovnu funkciju pokazivanja vremena, današnji pametni satovi pružaju puno više od toga. Usto, odličan su modni dodatak koji može odlično dopuniti tvoju odjevnu kombinaciju ili čak biti zvijezda looka.

Prvi ručni satovi napravljeni su početkom 19. stoljeća. Zahvaljujući raznolikosti dizajna, marki i modela, vremenom su muški ručni satovi i ženski ručni satovi uspjeli osvojiti zapešća mnogih muškaraca i žena. Danas su jedan od najsvestranijih i najpopularnijih modnih dodataka. Bez obzira na to tražiš li klasični sat ili želiš moderan pametni sat, na Zalandu možeš jednostavno filtrirati prema cijeni ili marki ili drugim značajkama.

Moderni ručni satovi kao odraz tvoje osobnosti

Danas satovi ne gube na svojoj popularnosti, baš naprotiv, jer su se uspješno prilagodili potrebama tržišta. Spoj su svojevrsnog nakita i brojnih pametnih funkcija koje nam olakšavaju svakodnevni život.

Ovisno o primarnoj namjeni, biraj analogni, digitalni, mehanički s ručnim navijanjem ili pametni sat. Mnogi su bogato ukrašeni kristalnim nakitom, pozlatom ili su proizvod svjetski poznatog brenda. Takvi su satovi često nošeni kao luksuzni nakit ili statusni simbol.

Ručni satovi odražavaju naše interese. Oni koji se bave fizičkom aktivnošću sigurno će biti oduševljeni sportskim i pametnim satovima. Njihov dizajn je lagan, robustan i moderan. Osim toga, multifunkcionalni ručni satovi podržavaju naše hobije i slobodno vrijeme s mnogim praktičnim aplikacijama.

Satovi za svaku priliku

Tko cijeni moderan izgled, zasigurno će preferirati elegantniji ručni sat. Ekskluzivni modeli poput švicarskih satova ili satova na ručno navijanje svjedoče o izvrsnom ukusu.

Ručni satovi dolaze u velikom broju modela i stilova. Osim boje, materijala i dizajna narukvice i brojčanika, modeli se prvenstveno razlikuju po veličini kućišta. Za ured se preporučuju satovi manjeg promjera i suptilnog dizajna brojčanika.

Jedno je sigurno: ručni sat je još uvijek moderan i must-have. Sigurni smo da ćeš na Zalando naći svoj savršeni sat koji će ti dugo vremena donositi pravo zadovoljstvo.