Tenisice

Glavni filtri
Proizvoda: 749

U Nike tenisicama pobjeđuj svaki dan

Nike je od američkoga brenda koji se u početku bavio isključivo proizvodnjom tenisica prerastao u globalni brend koji ne treba posebno predstavljati. Znak swoosh, koji predstavlja stilizirano krilo grčke boginje pobjede Nike, cijenjen je i dobro poznat na svim kontinentima. Nike je sinonim za kvalitetu i vrhunski dizajn. Misija je ovog brenda svakom individualcu pomoći iskoristiti vlastite potencijale u punoj mjeri, kao i pomicati te granice svakoga dana. Baš zato konstantno rade na unapređenju i osmišljavanju novih, inovativnih tehnologije koje pomažu tu misiju pretočiti u stvarnost. Ako i ti vjeruješ u ono što rade, kod nas na Zalandu pronađi bogat izbor modela Nike tenisica za sportaše, trendsetere i sve one koji cijene kvalitetu iznad svega.

Nike tehnologija koju je odobrila NASA

Kod nas na Zalandu očekuje te nepregledan izbor muških, ženskih i dječjih modela tenisica za različite aktivnosti, tipove podloga, kao i stilove. Jedna od najpoznatijih Nike tehnologija zasigurno je ona Air koju je razvio bivši inženjer NASA-e. Riječ je o tehnologiji koja se temelji na fleksibilnim džepićima napunjenim stlačenim zrakom što omogućuje vrhunsku udobnost i zaštitu od udaraca. Kod nas na Zalandu dostupan ti je izbor povišenih i niskih modela tenisica, a dostupni su u čitavom spektru boja koji varira od najjednostavnijih i neupadljivih bijelih modela do živopisnih kombinacija koje trenutačno privlače poglede.

Ti namećeš kriterije

Ako tražiš tenisice za određenu sportsku aktivnost, naravno da ćeš prednost dati specifičnim karakteristikama modela. Ako pak tražiš udobne tenisice koje će ti pomagati da lakše letiš kroz dan i sve brojne obveze, ali ti ujedno osigurati i moderan izgled u skladu s tvojom osobnošću, onda u sklopu Nike ponude možeš birati između zaista velikog broja kolekcija i pojedinačnih modela. Mi biramo dnevni model tenisica s Air tehnologijom u pješčanim nijansama. On će se sjajno uklopiti i uz sportsku odjeću, kao i poslovna odijela te haljine. Današnji životni ritam nameće iznimno aktivan stil života kakav dugoročno ne trpi bol u stopalima. U svojim Nike tenisicama možete biti sigurni da će vaša stopala biti sretna, kao i da ćete privlačiti poglede uvijek atraktivnim Nike dizajnom.