Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Ženske dizajnerske maske za mobitele

Glavni filtri
Proizvoda: 35

Izaberi savršenu dizajnersku masku za mobitel

Ako misliš da si samo ti takve sreće da ti mobitel iz ruke padne ravno na ekran, znanost je dokazala da nisi jedina. Naime, fizičar Robert Matthews je istraživanjem dokazao da je tome uistinu najčešće tako - mobiteli stvarno pri padu češće završe na onoj strani na kojoj se nalazi ekran, baš kao što kriška kruha češće padne na namazanu stranu.

Dakle, nije u pitanju samo tvoja sreća, možeš odahnuti. Padove mobitela ne možeš spriječiti (istraživanja su pokazala da 48 % svih vlasnika mobitela barem jednom svoj mobitel ispuste iz ruke), ali svoj mobitel možeš zaštititi i produžiti mu vijek trajanja. Rješenje je nadohvat ruke (točnije, na klik mišem) - svog ljubimca zaštiti odgovarajućom zaštitnom maskom.

Zaštiti svoj mobitel i uštedi

Silikonska, poliuretanska, plastična ili kožna navlaka sigurno će ublažiti pad mobitela i spriječiti štetu. Ovisno o materijalu od koje su napravljene, maske za mobitel mogu efikasnije zaštititi tvoj mobitel i tako ti uštedjeti puno živaca i novca.

Kad su maske i torbice za mobitel u pitanju, zaštita je na prvom mjestu - ali ništa manje važan nije sam izgled. Na našim ćeš stranicama pronaći maske i torbice za mobitele poznatih modnih brendova koje će štititi tvoj mobitel i istovremeno upotpuniti tvoju modnu priču.

Maske za mobitel za svaki stil

Izbor je uistinu velik i pokriva najrazličitije potrebe. Tu su zaigrane silikonske maske sa zanimljivim grafičkim rješenjima, ali i ozbiljne maske i torbice za mobitel od fine kože koje svojom elegancijom nadograđuju svaku tvoju modnu kombinaciju. Na tebi je želiš li svijetu pokazati svoju zaigranu stranu ili se želiš predstaviti kao elegantna, uglađena osoba.

Bez obzira na to je li tvoj izbor sportski stil, klasična elegancija ili čak i maskom za mobitel kaniš privlačiti poglede, ovdje ćeš pronaći pravu maskicu ili torbicu za svoj mobilni telefon. I još jedna dobra informacija - među ovim ćeš kvalitetnim brendiranim maskicama pronaći i neke po akcijskim cijenama!