Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Dizajnerske mokasine za žene

Glavni filtri
Proizvoda: 187

Dizajnerske mokasine - na klasike nije potrebno nagovaranje

Mokasinke su onaj tip obuće koji se svako toliko vraća na velika vrata modnih naslovnica, ali nikada zapravo ne izlazi iz mode. To je klasik koji istodobno ostavlja dojam otmjenosti i iznimno je udoban za stopala. U posljednje vrijeme jako su popularni tzv. chunky dizajnerski modeli mokasinki koje karakterizira veća platforma, a obožava ih tzv. generacija Z. Velik broj takvih modela pronaći ćeš i kod nas na Zalandu. Naravno, dizajnerski potpis ima i svoju cijenu pa se ne odlučujemo uvijek lako na ispunjavanje vlastitih želja i željica. Ipak, kod nas na Zalandu uvijek možeš sortirati modele dizajnerskih mokasinki po iznosu popusta i tako jednostavno postići balans između želja svog novčanika i vlastitog srca.

Ženske dizajnerske mokasinke - za kojim imenom ti žudiš?

U suštini, ponudu modela dizajnerskih mokasinki možemo podijeliti na one klasične kakve vrlo često krasi niska blok potpetica i poneki dominantan detalj na gornjem dijelu te modele s gornjištem od tekstila s gumenim potplatom kakve karakterizira nešto sportskiji stil te glomaznije modele s platformom. Određena dizajnerska imena imaju prepoznatljiv potpis koji se ogleda ili u uzorku materijala ili logotipu koji često ističu na svakom uratku. Ako si ljubitelj takvog modnog izričaja, vjerujemo da ćeš pregledavajući našu ponudu pronaći svog omiljenog dizajnera bez potrebe korištenja filtra. Mi znamo da srce zna i zato smo ti pripremili mnoštvo modela ženskih dizajnerskih mokasinki za kakvim znamo da već dugo čezneš.

Mi biramo lakirano

Mokasinke idu na sve, a naročito se sjajno ljube s trapericama i hlačama od odijela. Ako mi moramo izdvojiti neki svoj prijedlog, onda bi to bio lakirani kožni model s platformom i naglašenim zlaćanim lancem koji krije dizajnerske inicijale. Ovakav model mokasinki govori sam za sebe, ali mi bismo ga voljeli vidjeti u kombinaciji s crnim tajicama s trakom preko stopala, predimenzioniranom bijelom muškom košuljom i uskim pletenim crnim topom preko nje. Kosu skupi u punđu i dodaj trunku ruža i izgled s naslovnica je zajamčen. Najbolje od svega, zajamčen je i potpuni osjećaj nesputanosti. Vjeruj nam.