Dizajnerske široke hlače za žene

Glavni filtri
Proizvoda: 330

Odaberi široke hlače koje pristaju – baš tebi

Široke hlače su nezaobilazan modni predmet u svakom ormaru, neovisno o sezoni i trendovima. Donosimo ti ženske široke hlače poznatih svjetskih dizajnera na jednom mjestu, i to u najrazličitijim modelima, bojama i uzorcima.

Vjerujemo kako svaki oblik tijela, svaka osobnost i jedinstveni stilovi izražavanja kroz modu zaslužuju doći do izražaja kroz odjeću koja im pristaje. Zato u širokoj lepezi kvalitetnih komada odjeće možeš pronaći najraznovrsnije modne predmete koji se po mnogočemu međusobno razlikuju. Neovisno o tome želiš li mekane, lanene hlače, model uskih crnih poslovnih hlača ili pak tražiš dizajnerski komad koji neće proći nezapaženo – na pravom si mjestu.

Samo kvalitetni materijali za vrhunske dizajnerske komade

Znamo da se u novim hlačama želiš osjećati udobno, podržano i sigurno, ali i lijepo. Imajući na umu ove kriterije, biramo isključivo one modne predmete koji ih zadovoljavaju te koje karakterizira kvaliteta, praktičnost i izdržljivost.

Jesi li više tip za otkačene uske hlače inspirirane retro stilom ili za neki od klasičnih, jednobojnih modela od održivih materijala, kao što su organski pamuk i reciklirani poliester? Ili možda želiš izraženi osjećaj mekoće i nježnosti na svojoj koži pa biraš materijale kao što su kašmir ili mekana brušena koža?

Ovisno o tome što ti se najviše sviđa, odaberi one široke hlače koje će zadovoljiti sve tvoje potrebe te se uklopiti u tvoj jedinstveni modni izričaj. Osim već navedenih materijala, tu su i ženske široke hlače od viskoze, pletiva, pamuka, vune, štrasa, žerseja, samta i drugih.

Vrhunski komadi u skladu s vremenom

Ženske široke hlače poznatih hrvatskih i stranih dizajnera iz Zalandove ponude su osmišljene za žene modernog doba kojima su najvažnije praktičnost, udobnost i održivost.

Osim što se proizvode od održivih materijala, brojne kreacije iz ponude su osmišljene s idejom o održivoj modi što znači da se prilikom njihove proizvodnje poseban trud ulagao u štednju materijala i resursa te je ona bila minimalno štetna za okoliš.