Pomoć i kontaktBesplatna dostava i povratiPravila povrata u roku od 100 dana

Ženske clutch i večernje torbice

Proizvoda: 306

Naše omiljene boje torbica

Clutch torbice – neka ti ono najbitnije uvijek bude pri ruci

U carstvu ženskih torbica veličina nije proporcionalna značaju. Dokaz tomu je clutch torbica, najmanja od svih ženskih torbica, ali nikako ne i najmanje važna. Naprotiv.Clutch torbica toliko je mala da stane u veću torbu, a i samostalno je dovoljno velika da se u nju stavi ono bez čega ne napuštaš kuću. Clutch torbice nemaju ni remen ni trakicu i nose se u ruci. Upravo iz tog razloga clutch torbica najintimnija je torbica u ženskoj kolekciji.

Bez torbice nema na kavu

Svaka žena u svojoj kolekciji mora imati barem jednu clutch torbicu, a još je bolje ako ih je više. Dnevna clutch torbica trebat će ti za strpati osnovne potrepštine kad s curama ideš na kavu. Dobro je kada je u obliku omotnice i uopće ne mora biti sjajna i glamurozna.

Večernja clutch torbica ipak priča drukčiju priču. Noćne potrebe drukčije su od dnevnih, pa tomu valja prilagoditi i dizajn i oblik torbice. Ovdje su blještave torbice u boji plemenitih metala ne samo prihvatljive nego i poželjne. Nikad ne znaš kada će se uz tebe zaustaviti limuzina i netko te pozvati na noćni tulum, zato je bolje uvijek biti spremna.

Neka naramenica ispriča priču

Ako si u potrazi za minimalističkom torbicom, a ne želiš je stalno držati u ruci, večernja torbica idealno je rješenje za tebe. Po dimenzijama i dalje spada u kategoriju ručnih torbica pa će ti i dalje služiti samo za transport osnovne opreme. I večernju torbicu, unatoč naramenici, možeš ugurati u veću torbicu. Usto, upravo naramenica pruža mogućnost dizajneru da se istakne. Mogu biti zlatne, srebrne, dijamantne ili kožne, a svaka od njih ispričat će drukčiju priču.

Večernje torbice, bez obzira na to jesu li clutch ili imaju naramenicu, dodatno će istaknuti tvoju večernju toaletu i nezaobilazan su modni dodatak na gala večerama i ostalim formalnim događajima visokog sjaja.