Ženska pokrivala za glavu

Glavni filtri
Proizvoda: 4.091

Pokrivalo za glavu - sitan, ali bitan čuvar našeg tijela

Kada temperature krenu u ekstreme, svaki dio našeg tijela kreće u bitku za samoočuvanje. Da ga ne bismo previše nepotrebno iscrpljivali, nekada mu sami moramo pomoći u vidu naizgled sitnih, ali bitnih pomagala. Takva su i pokrivala za glavu. Zimi nas štite od hladnoće te dodatnog utjecaja vjetra i kiše, a ljeti nam pružaju hladovinu i štete nas od pregrijavanja te izravnog izlaganja sunčevim zrakama. Međutim, osim ovog funkcionalnog aspekta, pokrivala za glavu igraju i bitnu stilsku ulogu. Uglavnom nadograđuju sportski i urbani izgled, ali modeli namijenjeni ženama mogu djelovati i jako romantično, naročito u zimskim mjesecima. Kod nas na Zalandu pronaći ćete uistinu dojmljiv izbor koji se razlikuje vrstom, bojom, uzorkom i materijalom izrade.

Od sportašice do dame iz Pariza

Asortiman na Zalandu obuhvaća razne modele vunenih kapa, šilterica, šešira, grijača za uši i marama. Zimi ćemo se radije odlučivati za varijante od pletiva, vune i mohera, dok će ljeti izbor najprije pasti na slamnate šešire, pamučne tzv. bucket šešire, marame i klasične šilterice. Svaki od njih izvrsno će odraditi zadatak zaštite od sunca ili smrzavanja. Ipak, one dame koje žele ostaviti upečatljiv stilski dojam, rado će se odlučiti za šešire širokog oboda. U posljednje vrijeme oni su doživjeli svojevrsnu renesansu i često ih viđamo po plažama s raznim zanimljivim natpisima, ali i na ulicama u izuzetno elegantnim modnim kombinacijama. Isti efekt moguće je postići i svilenom maramom u cvjetnom ili kakvom drugom zanimljivom uzorku.

Zaštitite glavu i ukradite poglede

Mi volimo pokrivala za glavu u svim izdanjima, ali nam stilski ipak najviše pažnju krade crni šešir širokog oboda s kombinacijom kožnih i zlatnih detalja u svom središnjem dijelu. Izrađen je od filca i savršeno će ići uz vaš dugi zimski kaput u istoj boji, kožne gležnjače te šal ili maramu u nekom efektnom uzorku ili boji za razbijanje crnine. Za puni dojam obvezno stavite i crne naočale širokih okvira.