Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Ženska obuća za mladenke

Glavni filtri
Proizvoda: 39

Cipele za mladenke - razni modeli i vrste

Vjenčanje je definitivno najvažniji dan u godini u životu svake žene. Stoga nas ne treba čuditi činjenica da rado sanjamo i maštamo o savršenoj vjenčanici i odgovarajućim cipelama koje će učiniti da se osjećamo posebno.

S obzirom na to da je izbor cipela za mladenke zaista velik, možda će ti trebati malo više vremena da pronađeš svoj par iz snova. Neki standardni model za kojima dame obično posežu odnosi se na klasične cipele s visokom petom. No ako nisi naviknula hodati u njima ili jednostavno preferiraš nešto drugo, razmisli o puno udobnijim cipelama ili sandalama s platformom.

Tu su još i izuzetno stabilne visoke cipele s punom petom i otvorenim prstima. Dolaze u bijeloj, krem i bež boji, a diskretni metalni ukras na peti stvara poseban štih.

Obuća s remenom za dodatnu stabilizaciju

Kod odabira savršenih cipela za mladenke osim visine i vrste pete u obzir treba uzeti i to ima li odabrani model remen koji se veže oko gležnja. Remen dodatno podržava stopalo, to je neupitno, zbog čega se mnoge dame i odlučuju na takve modele cipela. S druge strane, obično je remen taj dio obuće koji je ukrašen metalnim ukrasima, kopčama ili mašnama što također većina dama jako cijeni.

Boja cipela za vjenčanje igra važnu ulogu

Prilikom odabira cipela za vjenčanje boja također igra veliku ulogu. U današnje smo vrijeme svjedoci trendova koji se mijenjanju iz dana u dan. No ako se pitaš moraju li cipele za mladenke biti isključivo bijele boje, odgovor je definitivno – ne.

Osim bijelih mladenke se često odlučuju za bež ili cipele u boji kože. No to, dakako, ovisi i boji vjenčanice i eventualnim ostalim modnim dodatcima.

Posebno trebamo istaknuti srebrne i zlatne cipele za mladenke kao i modele sa šljokicama koje dame najčešće biraju ako je vjenčanje u ljetnim mjesecima. Zlatna i srebrna se odlično slažu s bijelom, bež i ružičastom bojom, tako da ti na raspolaganju stoji pregršt ideja i modela.