Plisirane suknje

Glavni filtri
Proizvoda: 316

Vječni sjaj plisirane suknje

Plisirane suknje su lako nosive u raznim situacijama. Bilo kao dio školske uniforme ili kao posveta stilu 1940-ih, bezvremenski je komad za žensku garderobu. Izvrsne za različite tipove tijela, ove suknje uvijek ostaju u modi. Bez obzira na to je li kratka ili duga do koljena, može se upariti s najpopularnijim trendovima kao što je jakna s blejzerom kako bi se ostvario bezvremenski izgled.

Modnu ljubimicu, plisiranu suknju, karakteriziraju ravno peglani valovi koji djeluju zaigrano. Pri bilo kojem pokretu daje vašoj modnoj kombinaciji dinamiku, naglašavajući pritom struk i noge. Upravo iz ovog razloga ona je do danas jedan od najpopularnijih modnih predmeta.

Kako kombinirati plisiranu suknju?

Ako volite retro i damski izgled, vjerojatno i sami znate da je plisirana suknja neizostavan dio takve garderobe. Njezin šarm učinit će vas glavnom zvijezdom bilo kojeg događaja na kojem se pojavite, osobito ako ju mudro kombinirate s ostalim modnim komadima za savršen dojam.

Prilikom odabira bluze uz plisiranu suknju, razmislite o željenom izgledu. Ako želite izgledati boemski, uparite ju s kariranim uzorkom. Za nekoga tko traži klasičan glamurozni look, uparite ju s bluzom na točkice. Što god odabrali, budite sigurni da suknja pravilno pristaje oko struka i bokova. Njezin nabrani dizajn napravljen je da prikrije sve nesavršenosti i predstavlja elegantan izgled. Ova vrsta suknje izgledat će sjajno na svakoj ženi.

Za hladnije vrijeme uparite plisiranu suknju s džemperom preko košulje. Zakopčajte kardigan i uparite uski remen za dodatnu sofisticiranost. Ovi klasični dizajni najbolje djeluju na nekoga tko cijeni stil kad ga vidi.

Zalando ponuda za ljubitelje damskog stila

Uparivanje modnih dodataka nikada nije bilo lakše. Pronađite torbicu koja najbolje nadopunjuje vaš izgled. Bez obzira na to o kakvoj se vrsti torbe radi, odaberite print ili dizajn koji je komplementaran vašoj plisiranoj suknji: životinjski printevi slažu se sa zemljanim tonovima, a prugice i točkice s jarkim bojama.

U našoj online trgovini možete pronaći razne dužine i dizajne plisiranih suknji. Odaberite ono što vam se najviše sviđa, ali i ono u čemu se osjećate najugodnije jer je to ipak glavna zadaća ove suknje. Pogledajte što smo pripremili za vas!