Suknje A kroja

Glavni filtri
Proizvoda: 2.154

Zavodljiva karizma suknje A-kroja

Jedna od velikih modnih predrasuda jest da su žene određenog oblika tijela osuđene isključivo na određene krojeve suknji. Istina je da ti neki krojevi bolje stoje od drugih, ali uistinu nema razloga da se odrekneš suknje određenog kroja samo zato što si negdje pročitala da on ne odgovara obliku tvoga tijela.

Suknje A-kroja među najpopularnijim su modelima zbog svoje raznovrsnosti i činjenice da ih možeš nositi u gotovo svakoj prigodi. Stručnjaci tvrde da ovaj kroj najviše odgovara ženama kruškastog oblika tijela ili onima figure pješčanog sata. Suknje A-kroja prirodno naglašavaju najuži dio tijela - struk - tako da donji dio tijela pada u drugi plan.

Suknja za svaki oblik tijela

Žene kruškastog oblika tijela na našim će stranicama pronaći savršenu suknju A-kroja za sebe. Zahvaljujući ovom kroju, bokovi će se vizualno smanjiti, a u prvi će plan izbiti struk. Dodatni modni plus dobivaš izabereš li haljinu od laganog, lepršavog materijala, po mogućnosti srednje duljine.

Ako je tvoje tijelo oblika jabuke i imaš problema kad želiš naglasiti struk, tvoj bi izbor mogla biti suknja A-kroja s volanima ili ona bogata naborima. Time ćeš svojoj figuri vizualno priskrbiti obline, a volani će dodati volumen i privid užeg struka. U tom bi slučaju bilo dobro u kombinaciju ubaciti jednostavno krojen gornji dio kako bi obline više došle do izražaja.

Izaberi kombinaciju koja će privući poglede

Suknja A-kroja dobro stoji i atletski građenim ženama uskog struka. Uži se bokovi tada sakriju pod zvonolikim oblikom suknje, a ako imaš duge, vretenaste noge, istakni ih kraćom suknjom i elegantnim cipelama.

Kod suknje A-kroja puno toga ovisi i o materijalu od kojeg je suknja izrađena - drukčije će se uz tijelo oviti suknja od trapera, kože, samta ili žerseja. I duljina suknje A-kroja igra važnu ulogu, stoga ćeš svoju idealnu suknju dobiti upravo obratiš li pozornost na dizajn, duljinu suknje te materijal od kojeg je izrađena. Na sreću, izbor suknji A-kroja na našim je stranicama uistinu velik - čekaju te slatke muke da odabereš onu pravu. Ili, još bolje, više njih.