Ženska obuća za hodanje i planinarenje

Glavni filtri
Proizvoda: 367

U ženskim tenisicama za hodanje možeš i dužim putem do kuće

Ima li većeg zadovoljstva doći do ruba grada i napraviti još jedan korak? Želiš li osjetiti tu slobodu, dovoljno je da obučeš ženske tenisice za hodanje i kreneš u istraživanje. Bez obzira na to hoćeš li trčati ili hodati, nabijati kondiciju ili uživati u sporoj šetnji i pjevu ptičica, bitno je da ti noge ostanu suhe i odmorne.

Iskorači s utabanih staza

Iskoračiš li sa sigurnih asfaltiranih gradskih staza, dodatno se osiguraj visokim modelima ženskih tenisica za hodanje koje će tvojim zglobovima pružiti dodatnu sigurnost. Velik je i poseban izazov svladavati planinske i šumske puteve, ali u takvu avanturu bolje je ući pripremljen. Čvršći modeli tenisica za hodanje često imaju i dodatnu zaštitu protiv padalina i vlage. Vodonepropusni modeli u tom slučaju odličan su izbor jer imaju membrane koje uspješno odvode vlagu, ali i sprječavaju ulazak vlage.

Niski modeli ženskih tenisica za hodanje omogućuju veću pokretljivost i lakši su. Lakše se oblače, skidaju i odlično će poslužiti za manje zahtjevne terene. Privlači li te sigurnost već utabanih staza ili jednostavno želiš do gradskog centra na čašu vruće čokolade, zašto ne odabrati sportsku kombinaciju. U trenirci za svaki dan i tenisicama za hodanje moći ćeš se vratiti kući dužim putem i ne propustiti uživanje u prirodi.

Dobre za prirodu, ali i za odlazak na posao

Ženske tenisice za hodanje savršeno se stapaju sa sportskom odjećom. Trenirke, tajice i cargo hlače nameću se kao prvi izbor. Ako ti je uz funkcionalnost bitan i vizualni izgled, pregršt je izvanrednih tenisica koje su dovoljno funkcionalne za planinarenje, a dolaze u živim bojama i inovativnom dizajnu. Tražiš li modele u kojima možeš i na posao, biraj crne tenisice nenametljivog dizajna koje će ti poslužiti umjesto cipela i dobro se slagati s tvojim hlačama za posao.