Ženska sportska odjeća

Glavni filtri
Proizvoda: 7.345

Sportska odjeća za aktivan život, ali i za po doma

Bez obzira na to obožavaš li svakodnevno trčanje ili samo povremeno prošetaš prirodom, sportska odjeća ti je neophodna. Teretana ti ne mora biti omiljeno mjesto za izlazak da bi uživala u svim čarima trenirke u kompletu. Obuci je ujutro i bez grižnje savjeti u njoj možeš provesti čitav dan, neovisno o tomu želiš li ga provesti u kući ili vani. Toliko je udobna da ti u slučaju nužde može ti zamijeniti čak i spavaćicu.

Ženska sportska odjeća puno je više od sporta

Upravo u toj svestranosti krije se najveća čar ženske sportske odjeće. Isprva je funkcionalnost bila prioritet, a žene su je koristile kako bi svoje sportske rezultate podigle na viši nivo. Iako je zadržala sve prednosti poput laganog oblačenja, održavanja, udobnosti, zadržavanja tjelesne topline i odbijanja vjetra i kiše, ženska sportska odjeća danas predstavlja puno više. Šalje upečatljivu poruku o tvom modnom ukusu, a sve je više prepoznatljiva i u krugovima visoke mode.

Ljeta su nezamisliva bez barem jedne sportske majice kratkih rukava i topića, baš kao i bez tajica i kratkih hlača. Sportske hlače u sekundi možeš obući i svući, a ako taj dan nisi raspoložena, uopće u njima ne moraš trčati. Sportske jakne grijat će te i kad je najhladnije, a superiorne su i kao zaštita protiv kiše, vjetra i snijega. Po pitanju modnih kombinacija iznimno su svestrane pa ih bez razmišljanja možeš upariti i s klasičnim donjim dijelovima odjeće.

Komplet trenirke neka uvijek bude u pričuvi

Kad nemaš vremena predugo se zabavljati odabirom najbolje kombinacije ispred otvorenog ormara, obuci prvi komplet trenirke koji ugledaš i spremna si za šetnju do najbližeg dućana. Zato je dobro uvijek imati pri ruci jedan komplet s dugim rukavima i nogavicama za hladnije vrijeme i jedan s kratkim za ljetne vrućine. Naravno, uvijek možeš kombinirati duge i kratke rukave i obrnuto.