Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Jakne za dječake

Glavni filtri
Proizvoda: 1.672

Jakne za dječake grijat će tvog mališana do kasnog proljeća

Dolaskom hladnijih dana zadatak nam je ugrijati svoje najmlađe i van kuće. Jakne za dječake su nezaobilazne na popisu za kupovinu svake godine svim roditeljima malih prinčeva. Različite jakne su prikladne za različite vremenske uvjete.

Budući da djeca većinu vremena vani provedu u bezbrižnoj igri i najčešće ne znaju paziti na odjeću kao mi odrasli, jako je važno da jakne koje im kupiš budu kvalitetne. Izdržljivi materijali koji su perivi u perilici odličan su izbor kada su u pitanju jakne za dječake.

U našim krajevima djeca obično nose jakne, kapute i bunde od jeseni pa sve do kasnog proljeća. Dok dani ne postanu dovoljno topli za samo jedan rukav.

Tople jakne za dječake uljepšat će zimu tvome sinu

Bez obzira na to u kojem dijelu Lijepe naše živiš, za zimu ti je svakako potrebna topla jakna. Jednako je važno da tvoj mališan bude dobro ušuškan dok je vani. U kategoriji jakne za dječake naći ćeš mnogo različitih modela prigodnih za razna podneblja i za svaki ukus.

Za najhladniji dio zime na kontinentu dobro je izabrati jaknu od čvrstog poliestera s toplim punjenjem od umjetnog materijala ili perja. Deblje jakne koje su otporne na vlagu odlične su za snijeg ili hladne zimske kiše. Dobro je da takva jakna ima i kapuljaču. Kaputi su jako dobar izbor za suhe zimske dane. Oni su i jako trendi pa će tvoj mali frajer izgledati kao pravi maneken u mekanom kaputiću.

U primorskoj Hrvatskoj bitno je da je jakna od čvrstog materijala i da ne propušta vjetar. Bura je jako hladan zimski vjetar pa je važno da je dijete prikladno obučeno. Parke, deblje vjetrovke i kabanice super su izbor za primorske zime.

Jakne za dječake online za vrtić ili školu

Na Zalandu ćeš pronaći razne veličine i modele u kategoriji jakne za dječake online. Od malenih bebača pa sve do tinejdžera, u ovoj se kategoriji mogu toplo obući gotovo svi. Jakne za dječake online od kože dat će tvojem klincu poseban šarm. Lagane sportske jakne posljednji su trend. Mogu se nositi i u zatvorenom, ali i vani u prijelaznom razdoblju. Odaberi onu kombinaciju boja koja najbolje odgovara karakteru tvojeg djeteta i odjeći koju ono već ima u ormaru.