Vjenčanice

Glavni filtri
Proizvoda: 79

Savršene vjenčanice za vjenčanje iz snova

Vjenčanje je događaj o kojem mnoge žene maštaju još od djetinjstva, zamišljajući kako će izgledati odabranik njihova srca i njihova - vjenčanica. Vjenčana je haljina postala prava modna opsesija tek sredinom 20. stoljeća kada su mnoge mladenke počele haljinama oponašati raskošna vjenčanja pripadnika kraljevskih obitelji. Do tada su mladenke uglavnom za vjenčanje birale najljepšu haljinu iz vlastite garderobe, tek su si rijetke mogle priuštiti skupu haljinu posebno za tu priliku.

Na sreću, stvari su se od tada drastično promijenile i ti možeš izabrati haljinu iz snova za svoj dan iz snova. Na Zalandovim ćeš stranicama pronaći vjenčanicu koja će ti savršeno pristajati i biti baš prema tvom ukusu.

Najbogatiji izbor stajliš vjenčanih haljina

Bijela je najčešća boja vjenčanice za koju se mladenke odlučuju. Bijela predstavlja čistoću i iskrenost, a samom vjenčanju daje dozu bajkovitosti. Želiš li uistinu izgledati poput princeze iz bajke, pred tobom je bogat izbor bijelih vjenčanica raskošnih dizajna i maštovitih krojeva.

Biraj haljinu koja seže do poda ili, ako želiš na svoj poseban dan izgledati drukčije, izaberi vjenčanicu koja završava iznad koljena. Nema pravila. To je tvoj dan i možeš izabrati haljinu kakvu želiš, u kojoj će se osjećati posebno. Biraj haljinu otvorenih leđa, s tankim naramenicama ili bez njih, s dugim čipkastim rukavima ili s izrezima na rukavima.

Vjenčanice za sve modne ukuse

Dizajneri posebno vole vjenčanice jer im onda mašta radi nesputano: bogati volani, bočni izrezi, raskošni dekoltei - na vjenčanici sve može izgledati dobro. Ali bijela te boja ne mora ograničavati - na našim ćeš stranicama pronaći i vjenčanice koje bojom, krojem, pa čak i materijalom čine otklon od uvriježenog i općeprihvaćenog.

Stoga budi hrabra i izaberi haljinu koja se baš tebi najviše dopada. To može biti večernja haljina, maksi haljina ili - zašto ne? - i atraktivna pletena haljina. Tvoje je vjenčanje tvoj dan i tog si dana dužna ispuniti samo vlastite snove - zato učini pravu stvar i izaberi vjenčanicu u kojoj ćeš zablistati!