Dječje tenisice

Glavni filtri
Proizvoda: 261

Nike dječje tenisice za svaku aktivnost

Uvijek moderne i udobne Nike dječje tenisice već dugi niz godina neizostavni su dio garderobe svih mališana. Tajna je u vrhunskom dizajnu koji osigurava visoku razinu funkcionalnosti potrebnu pri svim aktivnostima. Nike tenisice ne samo da prate trendove, nego ih nerijetko i stvaraju.

Budući da se stopala naših malaca još uvijek razvijaju, dobro je znati da odabirete obuću koja će im pružiti maksimalnu udobnost. Nike je u tome prvak.

Bilo da klinci i klinceze trebaju nove tenisice za trčanje, igranje ili školu sigurni smo da ćete na Zalandu naći svoj savršen par. Birajte između modela različitog cjenovnog ranga, materijala i veličine.

Vrhunski materijali za maksimalnu udobnost

Ako vaši klinci još nisu spremni za vezice, u ponudi imamo modele Nike dječjih tenisica s čičak-trakama ili za jednostavno navlačenje. Tenisice će u trenu biti na nogama. Za hladnije vrijeme i jaču podršku tu su robusniji modeli od kože ili njezine imitacije koji se često kombiniraju s tkaninom za maksimalnu prozračnost. Visoki modeli tenisica odlični su za malo aktivnije klince jer čuvaju gležnjeve od ozljeda.

Malci uvijek žele oponašati velike pa tako kad je riječ i o tenisicama. Priuštite svojoj djeci model Air Max što je prva tenisica koja sadrži vidljivi zrak, takozvane popularne „jastučiće“. Nećete pogriješiti jer su izrađene od vrhunskih materijala koji jamče potpunu udobnost i time podržavaju pravilan razvoj stopala. Model je dizajniran tako da pruža osjećaj hodanja „po zraku“, maksimalni protok zraka i fleksibilnosti pri kretanju. A ne moramo niti spominjati da će izgledati preslatko na njihovim malim stopalima.

Nike dječje tenisice možete kombinirati s bilo kojom odjećom. Bilo sportskom, ležernom i za nešto posebnije prilike. Birajte tenisice tamnijih boja poput crne, plave ili sive, ali i vesele ružičaste ili ljubičaste. Neka se vaši mališani istaknu u svojim novim tenisicama.

Nike – tradicija u stvaranju vrhunske sportske obuće

U potrazi za novim dječjim tenisicama brend Nike je odlično rješenje. Ipak je riječ o kompaniji koja je na tržištu više od 50 godina i stvara kvalitetnu obuću omiljenu zaista širokom krugu potrošača – od običnih ljudi do profesionalnih sportaša. Stoga smo sigurni da će ispuniti i vaša očekivanja te pružiti najbolju podršku u svim aktivnostima vašeg mališana.

Širok izbor možete suziti pomoću naših filtera. Primjerice, ako imate određeni budžet, navedite ga u filteru "Cijena". Želite li određenu boju tenisica, trebat će vam filter "Boja".

Što čekate? Savršene tenisice za vaše dijete čeka vas na Zalandu. Želimo vam ugodnu kupovinu.