Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Dječje kabanice

Glavni filtri
Proizvoda: 316

Dječje kabanice za neometan ples na kiši

Bez obzira na to je li riječ o kratkotrajnom proljetnom pljusku ili dugotrajnoj, dosadnoj jesenskoj kiši, kabanice, pogotovo ako se udruže s kišobranom, predstavljaju prvu i najznačajniju liniju obrane. Koliko god vjerovali vremenskim prognozama, kad ugledamo sive oblake na nebu, bolje se osigurati kabanicom nego svoje najdraže prepustiti pukoj sreći. Tek tako zaštićena od padalina, djeca se mogu prepustiti užicima i, ako im je do toga, zaplesati na kiši.

Kabanice su dobre i protiv vjetra

Dječje kabanice zahvalan su komad garderobe jer su napravljene od laganog vodootpornog materijala koji usto i ne propušta vjetar. Ne moraju se nositi samo i isključivo kada pada kiša, sasvim su dobre i kada je vani nedovoljno toplo za dječje radosti bez jakne, a debele jakne su previše.

Kod klasične dječje duge kabanice s velikom kapuljačom koje prekriva dijete od glave do pete najbitnija je funkcionalnost, pa su ti modeli uniseks i jednobojni. Dobro je imati ih uvijek negdje u blizini kako bi vaš nasljednik, čim kiša posustane, uskočio u gumene čizme, izletio van i počeo skakati po blatnim lokvicama.

Živahne kombinacije obojit će dan

Vodootporne jakne dolaze u različitim debljinama i uzorcima, od onih živahnih jednobojnih koje će obojiti dan do točkastih ili onih koje su za uzorak potražile inspiraciju u životinjskom svijetu. Za duži vanjski boravak u kišnim i vlažnim uvjetima dobro će doći dvodijelne kabanice koje osim glave čuvaju ruke i noge, a imaju dodatnu traku ispod stopala da ne ispadaju iz čizmica i tako spriječe ulazak vode na tom mjestu.

Za hladnije vrijeme birajte deblje kabanice koje će osigurati duže čuvanje tjelesne topline, a sviđaju li vam se modeli s krznenim ovratnikom, računajte da su takvi bolji u obrani protiv vjetra. Želite li u sumorne kišne dane unijeti malo glamura, tu je uniseks kabanica s uzorkom leopardovih mrlja koja je kao stvorena za hod po crvenom tepihu i dodjelu dječjih Oscara, a znamo da svako dijete zaslužuje najmanje jednog.