Skafanderi za snijeg za bebe

Glavni filtri
Proizvoda: 31

Skafanderi za bebe omiljena su zimska odjeća

Od prvih koraka na snijegu do sanjki u dvorištu, obiteljske zimske uspomene rado stvaramo. Za to nam je potrebna topla odjeća za mališana.

To ponekad može biti izazov. Koju odjeću odabrati, da smo sigurni da je bebi toplo, ali ne i pretoplo? I da ćemo osigurati dobru ravnotežu topline, ventilacije i mobilnosti?

Skafanderi za bebe prikladni su za dulje vrijeme na niskim temperaturama. Odličan su odabir posebice u slučajevima kada više puta trebamo ulaziti i izlaziti iz kuće, dućana ili kafića. U nekoliko trenutaka skafander možemo svući, a kad je vrijeme za povratak na hladnoću, skafander se lako odjene.

Veseli skafanderi za bebe za zimska istraživanja

Zimska oprema za male istraživače nije samo funkcionalna nego je i super zabavna. Od preslatkih medvjeđih ušiju do hrabrih printova, naši upečatljivi stilovi potpuno su preslatki za bilo koju aktivnost na otvorenom.

Mališani će izgledati poput malih medvjedića u skafanderu od flisa koji su prikladni za suho vrijeme. Za snijeg tu su modeli od poliestera s dodatnim rukavicama i šlapicama. Podstavljena kapuljača osigurat će bebi toplinu vrata i glave. Neki modeli nude uklonjivu kapuljaču. Na Zalandu smo pripremili za tebe puno kvalitetnih i veselih modela koji lijepo spajaju funkcionalnost i dizajn, a napravljeni su da se nose, vole i prenose dalje kada beba preraste.

Skafanderi za bebe u službi zaštite okoliša

Ima nešto zanimljivo u tome da vidimo naše mališane kako gaze kroz snijeg ili se prskaju po lokvama, znajući da će njihova odjeća ispod biti topla i suha. Skafandere za bebe pronađi u jednobojnim verzijama ili u veselom uzorku. Popularni su cvjetni uzorci ili oni sa slatkim ilustracijama životinja.

Pri kupnji skafandera razmisli o modelima kojima ćeš podržavati okoliš. Odaberi modele s oznakom Održivo koja ti garantira da modeli sadržavaju najmanje 70 % recikliranih materijala ili najmanje 50 % organskih materijala.