Pokloni za bebe

Glavni filtri
Proizvoda: 1.084

Pokloni za bebe u nekoliko klikova

Rođenje djeteta jedan je od najradosnijih događaja u tvojem životu i životu tvojih najmilijih. Roditelji su opčinjeni svojom bebom i provode svaki trenutak zajedno. Članovi i prijatelji žele proslaviti rođenje bebe i istovremeno roditeljima darovati nešto nužno i praktično za bebu.

Zalando je uz tebe i u tim veselim trenucima te se pobrinuo da pokloni za bebe budu pravi pogodak. Biraj između slatkih odjevnih predmeta, obuće ili dodataka poput kape.

Kako bi ti potraga bila jednostavnija i brža, upotrijebi naše filtere. Tu su filteri po boji, marki, cijeni i ostali. Odlično je što ponuda uključuje višestruka pakiranja robice od dva komada i više u pakiranju. Vrlo praktično, zar ne?

Najljepši pokloni za bebe

S bodijima za bebe nikako ne možete pogriješiti. To je odjeća koju mališan nosi svaki dan, a znamo da se često dogode prljave nezgode, stoga nije neobično da se beba mora više puta na dan presvući. Zaključak? Bodija nikad dosta. Uzmi i podbradak za čiste i vesele obroke.

Tu su bodiji kratkih rukava za toplije vrijeme i oni dugih rukava za hladnije. Bodije u višestrukom pakiranju pronađi u istoj verziji ili različitih printova i boja.

U slatkom odijelu za spavanje beba će zasigurno biti na toplom cijelu noć. Za dodatni sloj tijekom hladnog vremena, tu je praktična vreća za spavanja.

Pregršt ideja za poklone za bebe

Biraj komplet, primjerice kapu i cipelice za bebe ili pak bodi s kapom. Pokloni za bebe su razni i sigurni smo da ćeš pronaći nešto za slatku bebicu.

Za naše bebe želimo najbolje, stoga je u izradi odjeće korišten kvalitetan pamuk. Pod zelenom oznakom Održivom pronađi modele koji sadržavaju najmanje 50 % organskih materijala.

Za one koji nisu sigurni kakva robica bi bila najbolja, pripremili smo pregršt ostalih poklona. Tu su dekice ili podloga za igranje. Preslatke plišane igračke obradovat će mališana.