Odjeća za bebe

Glavni filtri
Proizvoda: 9.361

Odjeća za bebe – sve potrebno na jednom mjestu

Rijetko što može nadmašiti to koliko su bebe slatke. A još rjeđe kad su u nekom slatkom kompletiću, kada iz šarene majice vire njihove ručice, a mala koljena naziru se ispod hlačica.

Često nam se čini da nam rastu pred očima i konfekcijski broj se brzo povećava. Stoga nam treba dovoljno robice, od one za spavanje i za svaki dan do malo ljepših komada za vrtić ili posjet baki.

Zaviri u ponudu na Zalandu gdje te čeka pregršt slatkih majici kratkih i dugih rukava, trenirki i hlača, jakni te sveg ostale potrebne odjeće za bebe.

Odjeća za novorođenče – od svakodnevnih do svečanih komada

Ne trebaš tražiti dalje jer su sve kategorije odjeće za bebe pokrivene. Tu su preslatka odijela za spavanje od čistog pamuka koja će bebi omogućiti ugodan san. Pronađi ih u veselim bojama, uzorcima s omiljenim motivima poput životinja ili cvijeća. Dolaze i u višestrukim pakiranjima.

Da ih zaštitiš od hladnoće uzmi im mekani kućni ogrtač. Najbolje je da je svakodnevna odjeća ugodna i da bebama omogućuje nesmetano kretanje. Stoga su jednostavne pamučne majice i trenirke najbolji izbor.

Curice će izgledati kao pravi bombončić u suknjici od tila. Dečkići u malom odijelu sigurno će pobrati simpatije svih prisutnih.

Prikladna brendirana odjeća za bebe za svako godišnje doba

Vani je hladno, pada kiša ili snijeg? To ne znači da morate ostati doma s vašim najmlađima. Samo im treba dobra nepropusna i topla jakna ili skafander i radosti na otvorenom mogu početi.

Za ljetno vrijeme u ponudi su razne kratke majice i hlačica ili kompleti koji su prikladni za sve prilike. Brendirana odjeća za bebe ne mora biti komplicirana za pronalaženje i kupovinu. Na Zalandu se nalazi sve potrebno na jednom mjestu.

Za lakšu i bržu kupovinu osmislili smo filtere pomoću kojih možeš u svega par klikova pronaći ono što želiš, bilo po veličini, marki, boji ili cijeni.