Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 40

Maximo – jer vaši klinci zaslužuju najbolje

Kada se radi o djeci, obično nastojimo priuštiti im sve što je u našoj mogućnosti. Ako na sebi nekad i štedimo, za djecu najčešće kupujemo najbolje. Jedan od brendova koji proizvodi jako kvalitetne dodatke za naše najmlađe je njemački Maximo.

Na ovim prostorima smo se često uvjerili da su proizvodi koji dolaze iz Njemačke visoke kvalitete. Modna kuća Maximo nije iznimka od ovog pravila. Njihove kapice, rukavice, šalovi i marame za djecu su ujedno i kvalitetni i trendi.

Neće vam biti lako odlučiti se kada vidite sve te preslatke modele. Razveselite svog dječaka ili djevojčicu nekim od dodataka iz Maximo linije. Neka postanu glavne face među vršnjacima.

Maximo će vašu djecu zagrliti toplim zagrljajem

Svi znamo kako je iznimno važno da našoj djeci bude ugodno i toplo kada nastupi hladnije doba godine. U svojim dodatcima ovaj njemački brend koristi mješavinu čiste vune i akrila što osigurava toplinu glavicama i ručicama naših najmlađih.

Kapice s pomponima jednako su popularne i među djevojčicama i među dječacima. One odlično pristaju na mnoge zimske modne kombinacije. Odaberite onu u omiljenim bojama vaših klinaca.

Trake za kosu jako su moderan modni dodatak. Uz to što su IN, one griju i uši. One s mašnicama su kao stvorene za odlazak u vrtić ili školu. Kada je vani naročito hladno, savjetujemo da svoje dijete ogrnete i toplim vunenim šalom.

Naša Maximo online linija za moderne klince

Otkad je svijeta i vijeka djeca su se voljela igrati vani, bez obzira na vremenske uvjete. Kada znate da su dobro utopljeni, bez straha ih možete pustiti van tijekom zimskih mjeseci. U našoj Maximo online kolekciji pronađite tople kape, šalove i rukavice za svoju dječicu.

I tijekom ljetnih mjeseci dječje je glavice potrebno zaštititi od izravnog sunca. Pogledajte našu Maximo online ponudu. Među brojnim artiklima pronaći ćete ljetne šeširiće i kapice od prozračnog pamuka. Djeca su naša i vaša budućnost stoga moramo paziti na njih.