Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 697
xaldix
xaldix
xaldix·

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Vans, za modno osviještene alternativce

Dvanaestero je kupaca ujutro 16. ožujka 1966. godineu Anaheimu u Kaliforniji naručilo cipele koje su izrađene i isporučene istog poslijepodneva. To su bili prvi kupci tvrtke Van Doren Rubber Company koja je nekoliko godina kasnije počela izrađivati tenisice koje su privukle pozornost kalifornijske skejterske scene. I tako je rođen danas legendarni brend - Vans.

Glas o tenisicama koje su savršene za skejtanje s kalifornijskih se ulica proširila cijelim sjevernoameričkim kontinentom, a kasnije i cijelim svijetom. Vans je postao brend usko povezan s alternativnim skupinama, ali s jednakim je oduševljenjem nešto kasnije prihvaćen i među modnim zaljubljenicima.

Najbolja ponuda Vans modela u Hrvatskoj

Na Zalandovim ćeš stranicama pronaći široku lepezi karizmatičnih Vans modela tenisica i sportske obuće, ali i odjeće. Vans nudi bogatu paletu proizvoda za žene, muškarce, ali i najmlađe. Vansu su planetarnu prepoznatljivost donijele tenisice, stoga nije neobično što će ti pogled prvo pasti na neki od klasičnih Vansovih modela.

Želiš li jednostavne tenisice koje će ljudima pokazati tvoj stav, tu su modeli iz serije Authentic. Ovaj je Vansov serijal tenisica čistog dizajna i možeš ga nositi uz kratke hlače i oversizedmajicu dok skejtaš, ali izgledat će jednako uvjerljivo i uz traperice i sportski blejzer.

Biraj Old Skool za nove trikove

Za prave znalce tu su tenisice iz Vansove serije Old Skool - ti su modeli atraktivni i prepoznatljivi na daljinu zahvaljujući legendarnom Vansovom logou na bočnim stranama tenisica. Jednobojne ili s karakterističnim crno-bijelim kvadratima, Old Skool Vansice ne prolaze nezapaženo. Uz modele s vezicama, tu su i karizmatični Slip On modeli, koje ćeš jednostavno navući na noge i istrčati u novi uzbudljivi dan.

Vansova serija visokih tenisica Sk8-Hi također privlači poglede gdje god se nađeš, stoga izaberi model koji najbolje izražava tvoju prirodu. Osim obuće, Vans izrađuje i atraktivnu odjeću za alternativne sportove, kao i niz korisnih modnih dodataka.