Muški novčanici i etui za kartice

Glavni filtri
Proizvoda: 574

Muški novčanici čuvaju bogatstva svih vrsta

Ono što su ženama torbice, to su muškarcima još uvijek novčanici. Kvalitetan novčanik neophodan je modni dodatak.

On je možda većinu vremena skriven od pogleda javnosti, ali ako malo bolje analiziramo svoje dnevne navike, shvatit ćemo da ga zapravo vrlo često vadimo iz džepa, torbice ili naprtnjače i izlažemo se kritikama. Nema većeg modnog gafa nego kada dotjeran i uglađen muškarac plaća račun iz pohabanog novčanika. Nemojte se dovesti u sličnu situaciju i odmah prelistajte Zalandovu bogatu ponudu.

Mi na Zalandu znamo što odlikuje vrhunski muški novčanik: mnoštvo pregrada i utora, kvalitetan materijal koji se sporije haba, veličina te korisni dodaci poput magnetskih držača ili privjeska za ključeve. Pitanje stila nije i pitanje novaca. Kod nas ćete pronaći izbor modela različitih cjenovnih kategorija. Sigurni smo da imamo i model koji će izraziti baš vašu osobnost i udovoljiti svim vašim zahtjevima, a koji nameću praktičnost kao imperativ.

Kako birati?

Želite novčanik od prave kože, ali niste sigurni znate li je prepoznati? Pomoći ćemo vam savjetom: prava koža uvijek će se odlikovati nepravilnom strukturom, dok će ona umjetna imati glatku i pravilnu površinu.

Muški novčanici ne moraju nužno biti dosadni. Zašto se ograničavati isključivo na crne i smeđe varijante? Birajte između ponude boja i uzoraka te odaberite neki sportski model u življim tonovima ili s istaknutim logom. Ponuda marki na Zalandu doista je dojmljiva.

Bili vi milenijalac ili nostalgičar, imamo izbor za vas

Moderan muškarac ne nosi sve kartice sa sobom, već ih često ima pospremljene u svom mobilnom uređaju ili na pametnom satu. Međutim, za obavljanje svakodnevnih aktivnosti i poslova još uvijek ne možemo bez kovanica i nešto gotovine koju uvijek moramo imati pri ruci. Za takve prilike birajte male novčanike koje vrlo često možete nositi kao privjesak na ključevima od stana ili automobila.

Jeste li retro tip muškarca koji unatoč eri opće prevlasti društvenih mreža još uvijek voli imati fotografiju svojih najmilijih u novčaniku? Ako dovoljno dobro pretražite našu ponudu, sigurni smo da ćete pronaći i model u koji stanu i vaše najvrjednije uspomene.

Z alandova ponuda vrlo često obuhvaća i praktične setove koji uključuju kombinacije novčanika, držača za ključeve, futrola za kartice ili posjetnice, privjesaka za ključeve te novčanika za kovanice, a koji uvijek slove kao savršen poklon za muškarca.

Futrole za posjetnice odbijaju kapitulaciju

U doba suvremenih tehnologija sve rjeđe doživljavamo da nam netko ponudi posjetnicu s podacima za kontakt. No elegancija i galantnost oduvijek su išli ruku pod ruku u poslovnom svijetu pa tako ni ova gesta neće tako lako iščeznuti iz navika tradicionalnih poslovnih muškaraca.

Na Zalandu potražite elegantne, svevremenske modele futrola za kartice s ili bez pretinca za kovanice. Brojni modeli izrađeni su od kože, a uz pravilno održavanje dugo će odolijevati zubu vremena. Što čekate? Izvadite tu posjetnicu iz nove futrole već sutra i ostavite dojam.

Investirajte u klasiku i štedite

Tko od nas ne voli popuste? Uvijek se isplati uložiti u vječnu klasiku i proizvod koji će izdržati sve nedaće vremena pa zašto onda ne iskoristiti priliku kada nam se takvi proizvodi nude u pola cijene? Pogledajte odmah što smo izdvojili za vas.