Glavni filtri
Proizvoda: 4.130
trianils
trianils
trianils·

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Jack & Jones u službi mode više od 30 godina

Počevši kao mali brend specijaliziran za traperice u Danskoj 1990. godine, kompanija se razvila u svjetsku poznatu robnu marku. Svoje proizvode prodaju u više od 800 prodavaonica, putem webshopa i preko više od tisuću partnerskih trgovina diljem svijeta.

Komadi od trapera čine osnovnu liniju proizvoda, ali portfelj danas uključuje moderne i urbane komade, sportsku odjeću, obuću i modne dodatke. Brend Jack & Jones nudi širok izbor odjeće za svaku priliku, kao i velike brojeve, a od 2018. odjeću za djecu 8 – 16 godina.

Sada je Jack & Jones online. Sve što ti treba, pronađi u njihovoj trgovini na Zalandu, od jednostavnih svakodnevnih komada do elegantne odjeće za formalnije prilike.

Pronađi svoju kombinaciju brenda Jack & Jones online

Proizvodi ovog brenda dizajnirani su za moderne pojedince koji znaju pratiti trendove ali ne robuju im. Opušteni su i znaju da iako je moda važna, važniji je onaj tko je nosi. Ta jednostavnost dopušta osobnosti da dođe u prvi plan.

U bogatoj ponudi Jack & Jones online birajte traperice klasičnog ili modernog uskog kroja u kombinaciji s kratkom majicom uočljivog dizajna. Look upotpunite toplom majicom s kapuljačom i prednjim džepom. Za hladnije dane u ponudi su parke i pufer ili kožnate jakne.

Za posao ili ugodnu večeru predlažemo košulju ugodnog pamučnog materijala i zabavnog printa ili pak udobnu vestu. Predlažemo i elegantni kaput klasične crne ili sive boje. Tu su i udobne kožne gležnjače elegantnog dizajna.

Jack & Jones je nadohvat ruke

Jednostavnu vunenu kapu koja dolazi u različitim bojama, kombinirajte sa šalom i torbom u koju će vam stati sve potrebno za taj dan. Remen je must-have modni dodatak u svakom ormaru. Birajte zanimljiv šešir koji će svakako privlačiti poglede.

Ponuda brenda Jack & Jones uključuje i donje rublje izrađeno od materijala s visokim udjelom pamuka. Naručite ga online u pakiranju od više komada. Isto tako, u ponudi su i čarape sa zanimljivim uzorkom.

Tvoja savršena kombinacija čeka te u trgovini Jack & Jones online. Požuri!