Glavni filtri
Proizvoda: 1.736

Stradivarius – iz srca Španjolske do svakog kutka Hrvatske

Relativno mladi modni brend osnovan je 1994. godine u Španjolskoj. Razvio se kao obiteljska tvrtka, a simbol brenda ubrzo je postala inačica violinskog ključa. Ubrzo je Stradivarius stekao ogromnu popularnost i prepoznatljivost u čitavom svijetu.

Već nakon samo 5 godina poslovanja Stradivarius je preuzeo koncern Inditex, što je samo još više ubrzalo njegov razvoj i širenje. Proizvodnja ovog brenda karakteristična je po implementaciji najnovijih tehnologija i sirovina koje pridonose održivom razvoju. Upravo je to još jedan razlog više zašto je riječ o iznimno popularnom međunarodnom brendu.

Stradivarius – inovativan pristup modi

Više od 20 godina postojanja Stradivarius nudi odjeću za žene, muškarce i djecu, a tu su i mnogima omiljeni modni dodatci. Ruksaci su izuzetno elegantni, izrađeni od poliuretana i kombinacije umjetne kože. Dolaze u više boja, no dame se najradije odlučuju za crnu ili zelenu. Šalova i marama nikad dosta u ženskom ormaru, stoga posjetite Zalando i odaberite omiljenu kombinaciju za svaki svoj stajling. Brend je 2017. godine kreirao prvu mušku kolekciju te od onda redovno razveseljava i pripadnike jačeg spola.

Osim svega navedenog brend se bavi i prodajom kozmetike. Ipak, za ovaj brend karakterističan je inovativan pristup modi koji prati trendove prisutne u industriji, no ne gubi svoj vlastiti karakteristični stil. Uz to, treba spomenuti i posebnu kolekciju japanki koje su dodatno ukrašene perjem te su kao takve savršene za sve ljubiteljice ekstravagancije.

Stradivarius Hrvatska – univerzalni brend za svakoga

Stradivarius je jedinstveni modni brend što osobito dolazi do izražaja putem velike kolekcije torbi. Uopće nije bitno obožavaš li minimalizam ili rado eksperimentiraš s modom, u svakoj kolekciji pronaći ćeš pregršt modela: od jednostavnih i klasičnih torbica, preko otmjenih modela obogaćenih elegantnim remenom u obliku lanca.

Na Stradivarius Hrvatska pronaći ćeš i veliki izbor cipela, nakita, naočala i ostalih modnih dodataka. Posebno ističemo prozračne i lagane ljetne košulje i haljine originalnih krojeva s cvjetnim printom koje nerijetko podsjećaju na retro stil. Stradivarius mnogima „izlazi“ u susret nudeći široku paletu casual, sportske i elegantne odjeće.