Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 562

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

G-star – nizozemski modni brend koji preferira traper

Od svoje prve kolekcije plasirane na tržište davne 1989. godine nizozemski modni brend G-star ne prestaje iznenađivati. Izvorni naziv bio je Gap Star, no izmijenjen je kako bi se razlikovao od drugog istoimenog brenda.

Glavne karakteristike ovog vrhunskog dizajnera su revolucionarni dizajn i visoka kvaliteta. Hrabro narušava uobičajene modne konvencije te na originalan način pristupa dizajniranju pojedinog komada odjeće.

U svojoj ponudi G-star online ima odjeću za žene, djecu i muškarce. Bilo da trebate nove traperice za posao ili izlaske te majice za svaki dan ili elegantne haljine, uz G-star obući ćete se od glave do pete.

Zaštitni znak ovog modnog brenda je jeans

Svi modeli diskretno su ukrašeni logom popularnog brenda koji je obično ušiven na stražnjem džepu. Odlično pristaju na elegantne košulje, uz pletiva i pulovere, a jednako tako ih možete kombinirati i sa sportskim trenirkama.

G-star online ponuda na Zalandu spoj je kvalitete i modernog stila

Ovaj poznati modni brend ima široku kolekciju jakni za žene i muškarce. Svakako treba spomenuti i to da jakne imaju kapuljaču koju po potrebi možete skinuti, a vezice za stezanje odjeće pridonose udobnosti i boljem pristajanju.