Ženske salonke

Glavni filtri
Proizvoda: 2.226

Salonke kao klasik i vrhunac elegancije

Ni jedan drugi tip obuće ne odiše tolikom dozom elegancije kao što to čine salonke. Kada kao mala curica mašta o potpeticama, malo koja žena u svojoj viziji ne zamisli upravo majčine salonke. Ima nešto u tom osjećaju posebnosti i otmjenosti koje nam ulijevaju, a ako je k tome potpetica malo povišenija - neizostavan je i nalet samopouzdanja.

Malo koja žena ne zna za onu glasovitu izreku: dajte ženi prave cipele i osvojit će svijet. I to je uistinu tako jer žene u s alonkama vode poslovna carstva, dominiraju i pritom izgledaju maksimalno otmjeno i ženstveno. Dopustite si i vi da barem nakratko postanete što god želite: diva, princeza ili poslovna lavica. Dopustite i nama da vam u tome pomognemo. Zalando je za vas pripremio cijeli mali imperij salonki različitih visina potpetica, boja i uzoraka.

Idu uz sve stilove i nose se u svim prilikama

Kada je riječ o mogućnostima kombiniranja odjevnih komada i ovoga tipa obuće, mogućnosti zaista sežu u beskonačnost. Nama je beskrajno neodoljiva i svevremenska kombinacija odijela sa suknjom pencil kroja od šifona ili tweeda te decentnih salonki. U ovakvom izdanju spremne ste i za svadbe te vođenje poslovnog imperija, ali i povratak u neka romantična vremena te nedjeljnu kavu i kolač. U koji ste vi film otplovili?

Ljubiteljice poslovnih hlača rado ih kombiniraju s hlačama cigara kroja, košuljama s voluminoznim mašnama i ružem u upečatljivoj boji. Nama se posebno sjajno slažu sive hlače i crvene salonke. Kod nas na Zalandu pronaći ćete i one za postizanje pomalo vamp izgleda sa zakovicama i ubojitom zlaćanom potpeticom, ali i one stabilnije blok potpetice za cjelodnevna trčkaranja i napore.

Tko kaže da salonke ne idu uz traperice? Idu, itekako, i najbolji su mogući dokaz da su klasika te moderan i ležeran stil sjajan spoj.

Elegantne na svim visinama

Ono što je sjajno kod salonki jest što u trenu izdužuju nogu i doprinose gracioznosti hoda te što su nosive u sva godišnja doba. O tome koliko jak efekt izduženosti noge želite postići i koliko ste vješti u hodanju na povišenim potpeticama ovisit će i vaš izbor modela.

Kod nas na Zalandu možete birati od onih najnižih (od svega par centimetara), kakve čak preporučuju i ortopedi, do onih izuzetno zavodljivih i vratolomnih. Poigrajte se debljinom potpetice ili odaberite one koje se vežu ili kopčaju oko gležnja za pomalo romantičarski izgled. Počastite se i vi daškom elegancije u svojoj svakodnevici i odaberite jedan od mnogobrojnih upečatljivih modela iz Zalandove ponude.