Mini suknje

Glavni filtri
Proizvoda: 657

Mini suknja kao simbol modernosti

Suknja je jedan od komada koji svaka žena ima u svojoj garderobi. Osim neizostavnog osjećaja prostora za noge, suknje imaju još jednu odlučujuću prednost. Bilo da su točkaste, prugaste ili plisirane te pencil ili A kroja - mini suknje ističu prednosti gotovo svakog oblika tijela.

Mini suknje oduvijek su plijenile pažnju. Odabirom ovakvog modela pokazujete hrabrost i samopouzdanje, čak i u onim trenucima kada se tako ne osjećate. Zato odaberite svoju novu najdražu mini suknju već danas!

Raznolikost minica za svaki ukus

Mini suknje su trend koji se ponavlja. U kombinaciji s visokim potpeticama istežu bilo koji oblik tijela i skrivaju problematična područja. Privlačne su i u kombinaciji sa sandalama za ležeran izgled, dok je u zadnje vrijeme osobito popularno kombinirati ih čizmama do koljena.

Ljeto je najbolje godišnje doba za pokazivanje nogu. Međutim, nemojte misliti da mini suknje možete nositi samo tada. U kombinaciji s debljim najlonkama i puloverom čine pravu kombinaciju za hladnije dane. Tako možete iznenaditi sve svojim otkačenim outfitom i osjećati se samopouzdano. Dajte si oduška kombinirajući široke pulovere, uske majice na tregere ili pak bodije s vašom minicom te se uvjerite i sami koji potencijal skriva ovaj odjevni predmet.

Oblici variraju između pripijene, uske i proširene siluete. Odličan savjet za izgled dostojan modnih pista je kontrast. Kombinirajte široke majice s uskim minicama ili pak majice do pupka sa širim modelima za odličan look koji će privlačiti poglede gdje god se pojavite!

Zalando kolekcija za samopouzdane žene

Mini suknje ostavljaju puno prostora za kreativnost dizajnera, ali i onih koji ih nose. Bogatstvo uzoraka i krojeva čini ih vječnom modnom inspiracijom od hippy pokreta pa sve do današnjih dana.

Zalando tim pripremio je za vas asortiman minica od kojeg će vam zastati dah. Odaberite svoju novu modnu ljubimicu već danas i plijenite poglede gdje god se pojavite! Vjerujte nam, s našom kolekcijom zaista ne možete pogriješiti.