Ženski kupaći kostimi

Glavni filtri
Proizvoda: 5.810

Ženski kupaći kostimi - najdraži prijatelj ljeti

Za vrijeme ljetnih mjeseci, ženski kupaći kostim je najbolji prijatelj svake žene. Modni je to dodatak bez kojeg nema ljepote i ugodnih druženja na plaži. Ženski kupaći kostim kao modni dodatak treba nositi sa stilom. Bilo da ljeto provodite uz bazen ili na plaži, uvijek se možete počastiti bikinijem po posljednjoj modi - za opuštajuće šetnje plažom, plivanje u osvježavajućem moru ili bazenu te sunčanje na balkonu.

Dobar bikini mora dobro pristajati, prikriti eventualne nedostatke i laskati figuri, ali prije svega u njemu se morate dobro osjećati. Vrlo jednostavno, zar ne? Bikini, kao jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta za plažu današnjice, pokazuje vašu ljepotu. Svako žensko tijelo je lijepo, bez obzira na godine. Ime je dobio po istoimenom otoku. Njegov početak nalazimo već kod starih Rimljanki koje su nosile neku vrstu bikinija što dokazuju freske i murali iz tog razdoblja.

Vrste bikinija, boje i uzorci

Danas postoje razne vrste bikinija. Imamo standardne bikinije i one kojima tkanina pokriva samo najbitnije dijelove. Neki stručnjaci i topless definiraju kao bikini, samo više ne dvodijelni. Bikini se danas koristi i kao odjevni predmet (malo modificirani) u raznim ženskim sportovima poput odbojke ili atletike.

Uz pregršt boja i uzoraka, svatko može pronaći svoj „it" komad sezone, tj. ženski kupaći kostim koji pristaje, laska figuri i, prvenstveno, u kojem se svatko dobro osjeća. Na kraju, svi se slažemo da ne postoji ništa uzbudljivije od dolaska ljeta i kupnje novog bikinija. Iako možda godišnji odmor i „punjenje baterija” ove godine nećete potražiti na egzotičnim ljetnim destinacijama, sunčanje na balkonu ili uživanje uz bazen ima svoje čari.

Što se tiče boje i uzoraka, s crnim bikinijem primjerice ne možete pogriješiti jer pristaje svima. Životinjski pak uzorak nikad ne izlazi iz mode. Preporučuje se damama koje se žele istaknuti u gomili. Za romantičarke je prvi izbor cvjetni uzorak, dok je za sve ljubiteljice jednostavnog pastelni bikini savršen izbor. I na kraju, bikini metalik uzorka također će ti pomoći da se istakneš iz gomile dosadnih bikinija. Svjetlucat će na suncu pa ti ni jedan modni dodatak uz njega neće biti potreban.

Svako ljeto ima svoju priču, a složit ćete se da svatko voli i uživa upravo u onim pričama koje uključuju „ženski kupaći kostim” ili bikini. Zato dame, uživajte u ovom čarobnom godišnjem dobu sa svojim „it" komadom. Ionako kažu da se najljepše priče događaju između mjeseca lipnja i kolovoza.

S druge strane, postoje i neke posebne vrste bikinija. Jedan od njih je i burkini - kupaći kostim za muslimanke tipičan za kulturu i običaje islama. Maksimalno je zatvoren, a obuhvaća hlače za plažu ili tuniku, šešir i kapuljaču. Iako je to islamska odjeća, može se pronaći i u nekim drugim državama kao što su Italija, Grčka, Španjolska ili SAD.

Ukoliko ovo ljeto ne provodite na lijepom plavom Jadranu ili na nekoj drugoj egzotičnoj destinaciji, to ne znači da se ne možete počastiti novim bikinijem. Za koju god vrstu ženskog kupaćeg kostima se odlučite, jedno je sigurno - ni s jednim ne možete pogriješiti.