Faq | Plaćanja | Koji su načini plaćanja dostupni?

Koji su načini plaćanja dostupni?

U Zalandu nudimo tri dostupna načina plaćanja. Detaljnije informacije o određenim načinima plaćanja možeš pronaći u nastavku.

Plaćanje kreditnom karticom

Plaćanje predujmom

Plaćanje pouzećem gotovinom

Zašto moj preferirani način plaćanja nije dostupan?

Žao nam je ako tvoj preferirani način plaćanja nije moguć za tvoju narudžbu.

Nekim načinima plaćanja u osnovi plaćamo tvoju narudžbu unaprijed, a ti nam vraćaš svojim prijenosom. Zbog toga se brinemo da je svaka transakcija sigurna za tebe, ali prije svega za vas.

Postoji jedan ili čak nekoliko razloga zašto tvoj preferirani način plaćanja nije moguć za tvoju narudžbu:

  • Adresa za dostavu i adresa za naplatu se ne podudaraju.
  • Također uzimamo u obzir troškove svakog načina plaćanja. U nekim slučajevima određeni način plaćanja za nas može uključivati ​​veće troškove, stope povrata ili rizike. Prilagođavanje načina plaćanja pomaže u smanjenju stopa povrata, što je održivije i ekonomičnije.
  • Kao i druge platforme i trgovine, koristimo neovisne kreditne urede koji će nam pomoći u procjeni tvoje kreditne ocjene. U nekim slučajevima njihovi podaci mogu ti onemogućiti mogućnost plaćanja preferiranim načinom plaćanja (za neke narudžbe).

Napominjemo da naša korisnička podrška ne može promijeniti načine plaćanja ponuđene prilikom naplate. Kako bismo zaštitili tvoje podatke, također ne možemo točno utvrditi zašto se ne nudi određeni način plaćanja.

Ako tvoj preferirani način plaćanja nije dostupan, unaprijed se ispričavamo. I dalje ćeš moći koristiti sve naše ostale usluge i možeš odabrati jedan od naših ostalih načina plaćanja koji su svi besplatni. Zadržavamo pravo odbiti način plaćanja za neke narudžbe.


Ne možeš pronaći odgovor koji tražiš?
Obrati nam se izravno
Razgovaraj s nama

Ovdje smo da ti pomognemo putem chata.

Nazovi nas

Naši stručnjaci spremni su ti pomoći. Vrijeme čekanja može potrajati do 2 minuta.

Pon - Pet: 8:00 - 17:30 sati

Želiš 15 % popusta?*

Primaj sve novosti e-poštom

Prijavi se za primanje biltena sa stranice Zalando.hr e-poštom!

Upravljaj svojim preferencijama

Što te najviše zanima?

Da bi naučio/la kako obrađujemo podatke, posjeti našu Obavijest o privatnosti. Možeš bilo kada otkazati pretplatu bez troškova.