Faq | Plaćanja | Plaćanje kreditnom karticom

Plaćanje kreditnom karticom

Prihvaćamo sljedeće vrste kartica:

  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro
  • Visa Electron

Kada će se teretiti moja kartica?

Tvoja se neće teretiti dok tvoja narudžba ne napusti naše skladište. Prilikom vraćanja robe, iznos će se vratiti na tvoj račun kartice.

Jesu li podaci o mojoj kartici sigurni?

Tvoji podaci o plaćanju, radi tvoje sigurnosti, spremaju se na našem šifriranom poslužitelju. Podaci o tvojoj kreditnoj kartici šifrirani su u našem sustavu s pomoću 128-bitne SSL tehnologije. Ovaj visoki standard sigurnosti znači da je kupnja karticom u Zalando trgovini sigurna i zaštićena i da tvoji podaci, ni pod kojim uvjetima, nisu dostupni trećim stranama.

3DS provjera autentičnosti

Naš postupak naplate koristi 3DS provjeru autentičnosti (provjereno sigurnosnim kodom kartica Visa i MasterCard). Ove usluge poboljšavaju zaštitu tvog postojećeg računa kartice od neovlaštene upotrebe kad kod nas kupuješ. Ako su ti potrebne detaljnije informacije ili ako dođe do problema prilikom provjere autentičnosti, obrati se izravno izdavatelju kartice. Nažalost, mi nemamo kontrolu nad provjerom autentičnosti, tako da nećemo moći pomoći ni sa kakvim upitima u vezi s provjerom autentičnosti.

Povezani odgovori


Ne možeš pronaći odgovor koji tražiš?
Obrati nam se izravno
Razgovaraj s nama

Ovdje smo da ti pomognemo putem chata.

Nazovi nas

Naši stručnjaci spremni su ti pomoći. Vrijeme čekanja može potrajati do 2 minuta.

Pon - Pet: 8:00 - 17:30 sati

Želiš 15 % popusta?*

Primaj sve novosti e-poštom

Prijavi se za primanje biltena sa stranice Zalando.hr e-poštom!

Upravljaj svojim preferencijama

Što te najviše zanima?

Da bi naučio/la kako obrađujemo podatke, posjeti našu Obavijest o privatnosti. Možeš bilo kada otkazati pretplatu bez troškova.