Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 309

Moć trenutka uz Fossilove satove

Fossil je američka tvrtka osnovana 1984. godine, a o uspješnosti ove marke govori podatak da su mu čak drugi brendovi ponudili da za njih oblikuje i proizvodi linije satova. U Fossilu vjeruju u moć trenutka koji nas oblikuje. Tko smo u budućnosti satkano je od iskustava i snova o budućnosti. Zato sve što stvara ima inspiraciju kako u starom američkom stilu, tako i promišljanju onoga što je pred nama.

Kombinacijom mode, dizajna te suvremene tehnologije Fossil se probio na tržištu satova. Sada prednjači u kreiranju novih trendova i novih tehnoloških otkrića.

Fossil se nosi i sljedeće sezone

Fossilovi satovi su visokokvalitetni i ističu se posebnim dizajnom što ih čini nečim što je puno veće od samog pokazivača vremena. Štoviše, poželjet ćeš ga nositi i sljedeće sezone zahvaljujući bezvremenskoj kombinaciji starinskog dizajna, iznimne kakvoće izrade i tehnoloških noviteta.

Ti satovi se mogu zbog univerzalnog dizajna nositi u raznim prigodama te ih možeš potpuno slobodno staviti na ruku i ujutro i navečer. Dizajneri ove marke žele kupcima omogućiti da izraze svoju individualnost pa godišnje izlaze s velikim brojem noviteta, a neprestano unaprjeđuju i postojeće modele.

Uz satove Fossil online ti nudi široku paletu proizvoda

Fossil prije svega poznaješ po modnim satovima. No on nije stao samo na tome. Tu su i drugi predmeti u ponudi ovog brenda poput nakita, kožne galanterije, torbi – na tebi je da izabereš svoj omiljeni komad!

Nakit je izrađen od čelika visoke kakvoće što jamči mogućnost njegovog dugog nošenja bez bojazni da će izgubiti svoju prvotnu boju i sjaj, a dodaje mu se srebro te prirodni materijali poput kokosa ili drva. Kad su boje u pitanju Fossil u ponudi ima srebrnu, zlatnu i roza zlatnu boju za satove i nakit koje možeš kombinirati sa širokim izborom remena i novčanicima u širokom spektru boja.