Ženske tenisice

Glavni filtri
Proizvoda: 7.673

Naše omiljene boje tenisica

Spojite udobnost i modu, priuštite si ženske tenisice

Ako ste u potrazi za ženskim tenisicama, onda sigurno znate kako taj izbor nije ni malo lagan. Na tržištu se nalazi neograničen broj modela i modnih marki od kojih sve imaju svoje prednosti.

Pa kako se onda odlučiti za najbolje tenisice? Na što posebno trebate obratiti pažnju?

Prije kupnje tenisica potrebno je voditi računa o stilu, udobnosti, nosivosti i vremenskim prilikama. Svaka od nas ima neki svoj favorit među tenisicama. Iz te je činjenice moguće parafrazirati staru poslovicu u novu trendsetersku: -Koliko žena, toliko različitih modela omiljenih tenisica.

Neka ženske tenisice budu u skladu s vašim stilom

Kod izbora ženskih tenisica ponajprije se trebate voditi svojim osobnim stilom. Ne biste trebali izabrati tenisice koje su najpopularnije ako to nisu one koje se vama najviše sviđaju i koje se savršeno uklapaju u vaš odjevni stil.

Pomno pregledajte u svom ormaru boje, dezene i stil svoje odjeće. Zatim se bacite u potragu za savršenim parom ženskih patika. Pripazite da se izgled tenisica uklapa u vašu garderobu te da ih možete nositi kao dio brojnih odjevnih kombinacija koje se već nalaze u vašem ormaru. Srećom, danas poznate modne marke proizvode toliko raznolike lepeze modela da će među njima sve žene sigurno pronaći makar nekoliko pari za sebe.

Tenisice je moguće nositi na gotovo sve. Od tutu suknji i modernih haljina, preko traperica pa sve do udobnih trenirki. One su simbol sportske elegancije, ali savršeno pašu čak i na odijela ili neku drugu svečaniju kombinaciju. Prednost ženskih tenisica pred drugim vrstama obuće svakako je njihova udobnost. Svi znamo da im nema premca kada je u pitanju dugotrajno hodanje ili stajanje. Svaka žena će biti zahvalna odabere li iz kuće izići upravo u njima.

Nosivost i kvaliteta ženskih patika

Kada su u pitanju ženske tenisice jamstvo kvalitete najčešće je ime proizvođača. Poznati brendovi imaju iza sebe dugogodišnje iskustvo u proizvodnji tenisica. Kod izbora ove obuće poznati je proizvođač često najbolji pokazatelj kvalitete i dugotrajnosti. Svaki proizvođač ima svoje provjerene tablice veličina pomoću kojih ćete lako odrediti koja je vaša.

Nosivost je također nešto o čemu biste trebali razmišljati prilikom donošenja odluke o kupnji ženskih tenisica. Ovisno o tome koje je doba godine i kakve su vremenske prilike, izabrat ćemo i materijal od kojeg su patike izrađene. Također treba imati na umu i svrhu za koju nam tenisice služe. Rekreativne sportašice će za svoj hobi najčešće izabrati tenisice za trčanje ili za vježbanje, dok će za izlazak na kavu pa čak i za odlazak na posao najčešće birati casual obuću koja pristaje uz ono što planiraju odjenuti.

Platnene tenisice su često naš prvi izbor kada je vani vrijeme toplo i suho. Platno je materijal koji „diše“ pa su zahvaljujući tome takve tenisice izrazito udobne. Uparene sa stopalicama i maksi haljinom izgledaju neodoljivo. Zimi i za kišnih dana nezamjenjive su nam tenisice izrađene od kože ili njene kvalitetne imitacije. Osim što čuvaju naša stopala od kiše i hladnoće, one su jedan od najmodernijih detalja svake sezone. Mogu se odlično kombinirati s vašim omiljenim trapericama i kožnom jaknom. Za koje se god ženske tenisice odlučili, sigurni smo da s njima nikada nećete pogriješiti.