Ženske papuče i kućna obuća

Glavni filtri
Proizvoda: 569

Ženske papuče su ono što trebamo

Malo je obuće koja se odlikuje tolikom udobnošću i raznolikošću kao što su to ženske papuče. Od ekstra udobnih gumenih klompi i natikača preko anatomskih natikača pa sve do podstavljenih toplih primjeraka, ove ljepotice mame ženske uzdahe. Naša se stopala u njima osjećaju najbolje.

Mnoge od vas će se složiti kako im je jutarnja kava kod kuće nezamjenjiv ritual. Ovu svakodnevnu pripremu za sve ono što nam nosi dan pred nama najčešće usko vežemo za sjedenje na omiljenom mjestu u stanu obučene u udobnu pidžamu i ženske papuče. Jutarnje vrijeme koje smo izdvojile za sebe mnogima puno znači.

Većina nas prilikom ulaska u kuću ili stan izuva cipele koje smo nosili vani i uskače u svoje udobne papuče. Na ovaj način sprječavamo da se nečistoća koja je ostala na našim potplatima raznese po stanu. Zbog svoje su udobnosti papuče jednako praktične za obavljanje kućanskih poslova kao i za izležavanje u naslonjaču. Ovoj je obući teško naći manu, a vaša stopala zaslužuju najbolje.

Tople ženske papuče su zimi naše najbolje prijateljice

Čupave, tople i mekane jednostavno nas mame da ih obujemo. Svakim korakom nam pokazuju kako nismo pogriješile s izborom. Zimske ženske papuče pravi su hit. Naše nezamjenjive pratilje tijekom duge zime griju nam i stopala i dušu. Teško je opisati taj osjećaj kada naša stopala urone u poznatu mekoću zimskih papuča.

Zimi jednostavno ne možemo odoljeti toplom paru papuča. One su toliko mekane da imamo osjećaj da gazimo po oblacima kad ih obujemo. Ta mekoća i udobnost nenadmašne su i neusporedive. Sigurno utopljenje njihov je glavni adut. Čupave ženske papuče su jako trendi pa mnoge modne kuće proizvode razne modele takve obuće. Onako fuzzy i simpatične ove su papuče nepogrešive.

Bilo da se radi o zatvorenom modelu ili natikačama s utopljenjem, sigurni smo da će ove papuče ispuniti sva vaša očekivanja. One su sve ono što želimo od kućne obuće i još mnogo više od toga. Kada nakon nekog vremena provedenog na hladnoći kročite u stan i obujete svoje tople papuče, brzo ćete zaboraviti umor i hladnoću.

Ženske papuče nosimo i vani

Iako ih uglavnom povezujemo s nošenjem u zatvorenom prostoru, papuče nipošto nisu isključivo kućna obuća. Vidjet ćemo ih i vani na mnogim djevojkama. Mogu se nositi na gotovo sve pa su iz tog razloga jako praktične. Po udobnosti im nema premca. Za papuče biste se tako trebali odlučiti ako ne želite žrtvovati ni udobnost ni dobar stil.

Ove su sezone jako moderne natikače s prilagodljivim remenčićima. One obično imaju anatomsku tabanicu presvučenu kožom što ih čini jako udobnima za nošenje. Prilagodljivost remenčića osigurat će da nam pristaju kao salivene, prianjajući baš koliko treba da nas ne stežu. Nosimo ih na doslovno sve: maksi haljine i suknje, traperice, mini haljine, lagane hlače.

One su jednako primjerene za odlazak na plažu, u kupovinu, na piće s prijateljicama ili na ručak u obližnji restoran. Viđamo ih stvarno posvuda i u svim kombinacijama. Gdje god da krenemo u toplijim danima na nekoj ćemo dami uočiti neke slatke papučice lutalice.